A nemi szervemen végig kb. olyan 5cm-es lila csík van, mintha elvágná 2felé, ez baj?
Figyelt kérdés
olyan,mintha operácio utánni heg lenne,és van olyan ,,kertje,, is,ami érezni lehet.Vannak lila terhes csíkjaim,gondolom ez is az,de ugye el fog mulni?nektek nem volt ilyen?2011. márc. 15. 19:15
1/3 anonim válasza:
Nem igazán tudom mire gondolsz, de ha elmész egy nőgyógyászhoz és megosztod vele az aggályaidat ő meg fog nyugtatni ez ügyben vagy elmondja, hogy van e valami teendő. :-)
2/3 anonim válasza:
Nem lehet , hogy visszered alakult ki? Én erre gondolnék, terhességi csíkról még nem hallottam nemi szerven, a jó hír,hogy szülés után elmúlik a visszér :)
3/3 A kérdező kommentje:
a nagymamám is mondta,hogy valoszínuleg az ereim pattognak.Az a lényeg,hogy a mult héten voltam orvosnál,és akkor az a csík már ott volt,de nem szolt rá semmit,tehát gondoltam,hogy az normális vmilyen szinten.De a napokban fáj a lágyékcsontom is fáj,meg a derekam,szoval szuper.. :S
2011. márc. 16. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!