Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes terhes vagyok, ma...

16 hetes terhes vagyok, ma szúrásokat éreztem bal oldalt a petefészek környékén. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Egész nap bele-bele szúr.

Néha még egy rossz mozdulattól is. Egyébként a babával minden rendben van a legutóbbi ultrahang szerint. A méhlepényem alul helyezkedik el. Mit jelenthetnek ezek a szúrások?

2008. febr. 5. 17:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Attól van, ahogy feszülnek és nyúlnak a szalagok és ez teljessen normális, ne aggódj!
2008. febr. 5. 19:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
NBekem még néha amikor tüsszentek is belejön, és jó sokáig fáj, szúr,hidd el nincs semmi baj, a szalagok műve,meg a babáé:-))
2008. febr. 5. 19:58
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia !én 17hetes vagyok és nekem is kb egy hete vannak ilyen tüneteim,nem elviselhetetlenek néha szúr kellemetlen.Én is kérdeztem a védőnőt mert nekem nem volt ilyen a fiatalabb terhességi időmben és azt mondta valószínűleg most kezdett el úgy nőni a a baba,hogy gyorsabban kell a méhnek is tágulni és ezért érzem ezeket.Amúgy nekem is minden ok a babaával.Én ha tehetem olyankor elnyúlok és simogatom ott ahol fáj,pár perc alatt abba marad a fájás.JA és beszélgetek a babóval,hogy segítsen-ez csak lelki de azt mondják sokat számít.Gratula a picihez
2008. febr. 5. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!