Terhes kismamik! Nektek is van reggel letapadt váladék a torkotokban?
Én már teéjesen el vagyok keseredve. Eddig a szorulással küszködtünk, most meg ez....félek a párom kiábrándul belőlem....
Reggelre teljesen tele van a torkom ezzel a letapadt váladékkal, ami olyan fullasztóan megköhögtet, alíg bírom kiköpni, öklendezni, meg erőlködni a baba miatt nem merek.
Valakinek valami jó ötlet? Teljesen kétségbe vagyok esve... :(
Próbálj meg langyos sós vízzel gargalizálni.Jó a sterimár és a salvus vizes orrspray is.Egyébként a stodál szirupot is szedheted homeopátiás köptető.Nekem is volt ilyen problémám de idővel elmúlt.Én még párásítottam a radiátoron diapulmonnal.
39+5 hkm
Szia! Mintha magamról olvastam volna amit írtál. Az elejétől kezdve vannak ezek nekem is. Az orrom mindig tele van, bedugul, vagy a horkolástól annyira kiszárad, mintha éles fájdalom lenne a levegő vétel. Az állandó szájon át való lélegzéstől pedig még a torkom is kiszárad, köhögök, krákogok néha az öklendezésig és hányásig megy. De én még tudom tovább fokozni a gusztustalanságomat, mert néha nekem ilyenkor egy pici vizelet is beszalad, gondolom már nyomja a baba a hugyhólyagomat. Nagyon bánt a dolog, viszont a férjem még nem tett rá megjegyzést. Néha kínomban nagyon jót nevetek magamon és ilyenkor velem nevet a férjem és a gyerekek is.
Most mind a két gyerekem nyakig taknyos. Remélem azt már nem kapom el tőlük, mert végképp nehezen viselném.
ma 00:32-nak.
Ezt nem igazán értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!