A Béres MagneB6-ból csak egyet lehet bevenni? Ti szedtétek ezt?
Szia!
Ebből akár 4-et 6-ot is lehet szedni, ha magnéziumhiányos vagy, vagy nagyon hányingered van (kettesével) de mindenképpen kérd ki az orvosod tanácsát, Ő fogja neked megmondani mennyit szedjél belőle:-)
Szia!
Én eleve nem bírtam ezt a vitamint, terhesség előtt is rosszul voltam tőle.
A sima EGIS-es B6 vitamin a legjobb!
Magnéziumot meg külön szedtem a 20.héttől, mert sokat keményedett a pocakom és nyílt a méhszájam. Magnesii Citricii volt a neve, doki írta fel.
Gondolom a 250mg-os Béres Magnézium + B6-ra gondolsz,
abból csak 1-et lehet bevenni naponta!!
Sokkal erősebb, mint a sima magneB6
a tájékoztatóján ez áll:
"Terhesség, szoptatás:
Terhesség és szoptatás alatt a felnőtteknek javasolt adagban (napi 1 filmtabletta) alkalmazható. Egyéb magnézium tartalmú készítmény szedése csak a kezelőorvos hozzájárulása esetén javasolt."
az én nőgyógyászom is nagyon hezitált rajta, hogy kettőt kéne bevennem, mert nagyon keményedtem, de végül úgy döntött, hogy inkább maradjon az 1 szem, és többet pihenjek
ha neked a dokid javasolta a két szemet, biztos megalapozott oka volt rá, szerintem ne aggódj
a sima Magne B6-ból akár napi 3x2-őt is be lehet venni, mert az gyengébb - de azt is az orvos utasítása alapján célszerű bevenni
ha szedsz Elevitet, Gravidát vagy hasonló terhesvitamint, akkor ahhoz képest legalább 1 óra szünetet kell hagyni, nem egyszerre bevenni - ezt is a nőgyógyászom mondta
amúgy most ahogy olvastam a betegtájékoztatót láttam meg, hogy a magnézium túladagolás is okozhat hányingert, hányást - nem tudom, hogy a kérdező több szemet szed-e vagy csak érdeklődött, mert ha többet szedett, lehet, hogy attól van a hányingere
Köszi a válaszokat! Ismét van net itthon :)
Csak ritkán szedtem be napi egyet, így csak kíváncsiságból érdeklődtem hogy tudjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!