Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyerekszoba díszítési ötletek....

Gyerekszoba díszítési ötletek. Van valakinek ötlete? Esetleg képek?

Figyelt kérdés
Van valakinek jó ötlete? A falra festést nem merem, bár nagyon szeretném.Mindent saját kezűleg szeretnénk csinálni. olcsó, praktikus, kreatív ötletekre vagyok kíváncsi. Én ott megálltam, hogy rajzolok, kivágom, és fölragasztom a falra. Nem jön az ötlet. Előre is köszi! Aki tud, küldjön képet!
2011. márc. 11. 14:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon hasonlóra csináltam, mint a képet feltöltő hozzászóló.

Ha bemész egy hobbi boltba - azonnal jönni fog az ihlet!!

+ egy jó élénk színű Héra falfesték csodákra képes!

2011. márc. 11. 15:00
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vettem matricát, jobb szeretek magam barkácsolni :)

A neten rahedli kifestő mintát találsz, kinyomtatod vagy színesbe, vagy mint én fekete-fehér kontúrt és utána esel neki :)

Van egy csomó színes kartonom, és igaz, hogy aprólékos, és időigényes, de úgy nyestem-ragasztottam össze neki.

A teknőcös (kép a készüléskor készült mobillal) a kiságya felett van. (van egy oldal, ott vannak hungarocelből ezek és baromi drágán, hát én nyomtatási költséggel majdnem megúsztam, mert minden más volt már itthon)

[link]

Az ajtaján Fifi, és a másik üres falra most készül Dora és csapata, már csak Csizi majom hiányzik. Ha kész lesz fényképezem azt is.

2011. márc. 11. 15:03
 13/15 anonim ***** válasza:
77%
Nekünk szerencsénk volt, van a baráti társaságban rajzművész!:) Rajzolt nagy "kartonra" hatalmas disney figurákat, kivágtuk és festékszóróval körbefújtuk.
2011. márc. 11. 16:22
 14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, és a 2. képbeküldőnek üzenném, hogy nagyon aranyosak, szépek a mesefigurák!! El is mentettem mindent a gépre, ma látok hozzá. :) szurkoljatok! Puszi, SZÉP NAPOCSKÁT MINDENKINEK!
2011. márc. 12. 11:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagyon szép:-)
2012. okt. 26. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!