Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 7. hét elején mekkora volt...

A 7. hét elején mekkora volt a babátok ülőmagassága?

Figyelt kérdés
Én tegnap voltam uh-n és hihetetlen élmény volt hallani a kicsi szívhangját. A CRL 6 mm volt. Nem picike a kis drága? Azt tudom, hogy a ciklusom 16. napján volt ovulációm és akkor voltunk együtt, tehát majdnem félidőben fogant. Nektek mekkora volt a babátok ennyi idősen?
2009. febr. 20. 08:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 7 hetesen CRL:8mm volt.Lehet hogy egy picit kicsi,de majd megnő.Nyugalom!

Boldog Baba várást!

3 hetes babuci anyuja:)

2009. febr. 20. 08:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem 6hét 2 naposan volt 6 mm-es, és a ciklusom 19.napján fogant. :) Ne aggódj, sokat változnak és egyátalán nincs baj ezzel, mindenkinek más! :)

Sok boldogságot! :)

2009. febr. 20. 09:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem 6 hét 1 naposan volt 6 mm.
2009. febr. 20. 10:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Az én esetem biztosan meg fog nyugtatni...:-)

Amikor először voltam ultrahangon úgy számoltam, hogy 7 hetes terhes lehetek. A doki, amikor meglátta az ultrahang felvételt annyit mondott, hogy gond van, csak egy 7,5 mm-es petezsákot lát. Egy héttel később megnyugtatott: az embrió mérete 6 mm, ez alapján 6 hetes terhes vagyok. Azt mondta, hogy ez a fejlődés egy hétnek tökéletesen megfelel, tehát később estem teherbe..(ezt sajnos nehezen tudom elhinni, nekem 17. nap körül szokott lenni a peteérésem, de hogy 10-15 nappal később lett volna...?)

Mindenesetre a szívhang normális volt.

2009. febr. 20. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!