Ha szereted magad és ami benned és általad fejlődik, akkor nincs olyan, hogy "függő vagyok". Mi az, hogy függő vagyok? A babád az igen, ő függő! Az ő élete tőled függ!
Nyugi, meg lehet energia ital nélkül is lenni! Hidd el! Én pl. napi másfél doboz cigit szívtam ezelőtt, de amint megtudtam, hogy babát várok, leraktam. Magam sem gondoltam, hogy meg tudom tenni. Remélem te is leteszed a te rossz szokásodat, hidd el, büszke leszel magadra nagyon!:)
2011. márc. 10. 08:40
12/21 anonim válasza:
Ha beteg és sérült gyereket szeretnél,akkor igyad nyugodtan azt az 5-6 eneryt...
2011. márc. 10. 09:06
13/21 anonim válasza:
Buliba mész? Energiaitalt iszol és még nem ártasz a gyerekednek???
Ha akarod azt a babát, akkor ezentúl csak rá koncentrálj és felejd el az energiaitalt meg a bulit!!! Nem is értelek komolyan! De furcsa vagy, hogy elmész buliba a füstös helyre, de ugyanakkor érdekel, hogy a babádnak nem ártasz-e?
Felháborító! Tudod hányan megtennének mindent hogy gyerekük legyen és eszükbe nem jutna ilyesmi, hogy buli meg energiaital??? Nagyon sajnállak, ha a gyerekedért nem vagy hajlandó megtenni mindent.
2011. márc. 10. 09:48
14/21 anonim válasza:
Hát nem tudom.Mert azt írod h szeretnéd pedig nem úgy tűnik.Én cigiztem meg bulikba jártam és rengeteg energia italt ittam mégis szónélkül lemondtam róla mert AKAROM őt. ÉS eszembe nem jut úgy élni mint előtte arról nem is beszélve hogy a párom sem hagyná és a barátaim sem.De te tudod
2011. márc. 10. 10:00
15/21 anonim válasza:
Első vagyok
Én is dohányoztam mikor terhes lettem, de a poz teszt után egy szálat nem szívtam el, mert nekem fontos volt a gyermekem, ha nem is tervezett baba volt.
LE tudtam tenni, pedig napi 1.5 - 2 doboz is elment. A kávéról is leszoktam, mert a 16. héttől magas volt a vérnyomásom. De nekem az egészséges gyermekem többet ér, mint egy szál cigi, egy csésze kávé, vagy akármilyen buli vagy energiaital.
2011. márc. 10. 10:01
16/21 anonim válasza:
Szerintem ilyen nőnek akinek az energiaital meg a buli fontosabb a gyerenél annak ne is is való ha szeretnéd a babát akkor azonnal abba tudnád hagyni én 10 év dohányzás után amikor pozit teszteltem és a doki is megmondta hogy hát baba van akkor azonnal leraktam a cigit nagyon hiányzott szenvedtem is tőle és még most is kívánom de a babám a pocakomba erőt ad hogy ne csináljam üdv 25 hkm
2011. márc. 10. 10:49
17/21 anonim válasza:
Érdeklődnék,hogy hány éves vagy?Olyan 16-ra saccolnék.Ha ennyit nem tudsz megtenni a gyereked egészségéért,akkor nem biztos,hogy meg kellene szülnöd.Illetve az energiaital mellett a bulikról sem ártana lemondanod,mert gondolom tömény cigifüstös helyre jársz.
2011. márc. 10. 10:59
18/21 Andrea1987 válasza:
Szerintem ha igazán szeretnéd azt a babát akkor szokjál le a buliról, meg az energiaitalról.Igyál alkoholmentes sört, én azt szoktam inni. Bár én nem járok bulizni.Szerintem is ha igazán úgy gondolod,hogy szeretnéd ha egészséges maradjon, legyen akkor hanyagold ezeket a dolgokat.23 hetes km
2011. márc. 10. 11:42
19/21 anonim válasza:
Szerintem te nem vagy több a 18-nál ha te ilyen felelőtlen vagy..5-6 ??Az ember akkor sem iszik ennyit ha nem terhes (ha normális) nem hogy terhessen...Itt nem az a kérdés,hogy elmehet e a baba hanem hogy ha megszületik milyen lesz.Azzal most számolj hogy szívproblémái lesznek ahogy neked is nemsokára ha így folytatod..nem akarlak én bántani,de ha gyermeket szeretnél,nagyon sokmindenről lekell mondanod vagy csak mértékkel...A párom is néha néha megiszik egy energiaitalt,amúgy szeretem én is de max.1 héten 1-2szer de most hogy terhes vagyok csak egy korty hogy érezzem az izét és ennyi..Kérlek,ha gyermeket akarsz,ne igyál ennyit...nem akarom majd a tv.ben látni és megsiratni a gyermeked ha látom ,hogy szívre van szüksége:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!