Mennyire veszélyes és fontos a magzatvízvétel ha az ultrahangon mindent rendben találtak, de továbbküldtek genetikai tanácsadásra? 19 hetes vagyok
Én megcsináltatam 37 évesen az amniot, csakis a korom miatt.
Nem volt semmi gondunk, maga a viszgálat is annyi kb, mint egy vérvétel.
A kislányom 2 éves.
Hát lányok, én sajnos tudok olyat, hogy az amnio miatt elvetélt valaki.A barátnőmmel történt, pár éve, azóta sem heverte ki.
Ennek ellenére én is megcsináltattam most a második babával, mert már 37 éves vagyok.Borzalmas volt.Kétszer szúrtak, rettenetesen fájt(sajnos a méhlepényen keresztül szúrt a doki), a baba majd kiugrotta hasamból.Szóval rossz élmény, de megnyugtató az eredmény és csak ez számít.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Párommal úgy döntöttünk nem csináltatjuk meg a magzatvízvételt. Ha gond lenne a babával nem fejlődne ilyen szépen. Nagyon szeretnénk ezt a babát, és ő is élni szeretne szerintünk, mert amennyi vizsgálaton túlvagyunk már, és mindig azt mondták, hogy megfelelőek a méretei, súlya, csak sajnos mindig ott volt a háttérben a hematóma. Meg később is vették le a vért. /Van olyan leletem, ami azóta se kapott még meg az orvosom, pedig egyszerre lett levéve a vér az AFPvel.kb.1hónapja/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!