Mi lehet ez? 25 hetes vagyok. Ahogy fekszek a babám 1mp alatt több aprot rug vagy üt. Nagyon furcsa!
Figyelt kérdés
Olyan mint ha a gyomrom korogna.Ehez tudom hasonlitani.
Csuklana vagy mi lehet?
Eddig még nem éreztem még ilyet.Csak apro mozdulatok de ténleg több egy pillanat alatt.Nagyon fura!
2009. febr. 19. 14:19
1/6 anonim válasza:
Szia! 26 hetes vagyok és szoktam ugyanezeket érezni, már több hete. Olyan, mintha kopogtatna belülről. A csuklás viszont ütemes és nem ritkább. Nem tudom, mi lehet.
2/6 anonim válasza:
szia.nekem fejjel lefelé van a picurka és apro szabályos lüktetést érzek.Én igy tudom jellemezni.és igen ez csuklás.Benyakalta a magzatvizet!:-)boldog Babavárást!
3/6 anonim válasza:
elképzelhető hogy csuklik :-)
mert nekem is akkor volt olyan furcsa mozgású
4/6 anonim válasza:
Szia!
Mondjuk így látatlanban nehéz megmondani,hogy mi lehet de valószínűleg csuklik a babád,és egyre többször fogod ezt érezni!
5/6 anonim válasza:
Szia! Szerintem nem csuklás az... Nekem is többször csinálta már, olyan mintha kirázná őt a hideg... nagyon kiváncsi vagyok én is hogy vajon mit történhet akkor, ... :) a csuklás az ritmikus, és inkább olyan mintha egy vastag ér lüktetne...
6/6 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom!Érzem pár msp-ig aztán szünet majd fél perc mulva ismét.Nem tudom de nagyon fura!Talán most már abba hagyta!
2009. febr. 19. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!