Észre lehet venni, ha elhal a magzat? Megszűntek a terhességi tüneteim és a pulzusom is nagyon alacsony! Orvoshoz jövő héten megyek! 10 hetes vagyok
Ne aggódj, nem kell egyből a legrosszabbra gondolni! Nekem annak idején görcsölt a hasam, másnap elmentem dokihoz, ott azt mondták szedjek magnéziumot, mivel nem véreztem. Nem mondták, hogy baj lenne. Beutaltak UH-ra, hogy pontosítsák hány hetes terhes vagyok, mivel nem tudtam pontosan az utolsó menzit. UH-n közölték, hogy már nem dobog a szíve...
Ha nincs görcs és vérzés, akkor szerintem nem lehet baj. Legalábbis ezzel nyugtasd magad. A terhességi tünetek elmúlhatnak maguktól is!
Szorítok neked, hogy ne legyen baj!
Boldog babavárást!
szia!én is ezidőtájt tettem fel ezen az odalon ezt a kérdést.ne aggódj,habár most én azon aggódom ,hogy nem nagyon érzem mozgolódni.hidd el mindig van valami,de alapvetően csak pozitívan szabad gondolkodni!
22hetes
ohhhh....a 10. hétre már simán megszűnhetnek a tünetek! Van olyan, akinek nincs is semmi tünete! A mázlisták! :)
Ha nagyon aggódsz, menj dokihoz, de szerintem semmi baj nincs!
Próbálj nem stresszelni, mert azzal ártasz a legjobban! Minden jót!
25 hetes kismami
Menj dokihoz! Nekem volt vérzés, de akkor még élt. Rá 2 hétre visszatért a mensis görcs,- onnantól már nem élt.
Persze a legveszélyesebb, ha vér van, addig, amíg az nincs, addig csak pozitívan, de menj dokihoz még ma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!