Aki még nem unja, tippelnétek nekem, hány hetes a babuci, milyen nemű, hány kiló jött fel eddig?
2011. márc. 8. 14:56
11/22 anonim válasza:
20 hét, fiú, + 4kg. Én is kb itt tartok.
12/22 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat,és a játékot,hát egyik sem talált :)
33 hetes, kisfiú, és 12kilót szedtem fel eddig,az utolsó Uh-n kb 2kiló és 41 cm volt,hogy hova fér el? :D
2011. márc. 8. 17:28
13/22 anonim válasza:
Tennél fel esetleg olyan képet ami majdnem teljes alakos vagy legalább is a lábad is jobban látszódik?csak mert kivi vok h mennyire csalóka a kép és h esetleg úgy nagyobbnak tűnne:))
Nagyon kivi lennék rá :))
14/22 A kérdező kommentje:
okés csinálok, de amúgy tényleg mindig kisebbnek nézik, nem a kép csalóka,de azért felteszek egyet
2011. márc. 8. 21:13
16/22 anonim válasza:
Nah,hát én pont így nézek ki,most vagyok 30 hetes,de kislányom lesz.
17/22 anonim válasza:
milyen gyors voltál :)) !!
Köszi...tényleg nem csalóka!! De mivel tök normális méretileg így mindegy is mekkora az a pocak!!!
Első babával is "elég" nagy volt már a hasam ...most jön a tesó....gondolom nem lesz kicsi:) de nagyon vékony a derekam szerintem ezért nő előre ennyire...
18/22 A kérdező kommentje:
Boldog Babavárást és Jó egészséget Nektek! Persze nem a pocak méret számít hanem,hogy minden rendben legyen a babával :D
2011. márc. 8. 21:30
19/22 anonim válasza:
Még azt akartam kérdezni hogy ruhába észre veszik hogy babád lesz?
20/22 A kérdező kommentje:
hát mostanában már sokszor észre veszik,kabátban nem szokták egyátalán,csak aki tudja
2011. márc. 9. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!