5 hetes terhes vagyok. Az orvosom Pimafucin hüvelykúpot írt fel, mert folyásom volt és enyhe égő érzés a hüvelyemben. Bátran használhatom?
Mindenképpen használd, mert sokkal kevesebbet ártasz vele, mintha nem használnád. A fertőzés nehogy bajt okozzon a babádnak! Ha a dokid azt mondta, hogy használd, akkor tedd is azt, hidd el ő tudja, hogy mi a jó nektek!!!
Persze néhányan azt mondják, hogy az első 3 hónapban nem lehet használni semmit, de nem hiszem, hogy akkor ők sem használnák, ha muszály lenne nekik.
Sajnos nekem is volt a terhességem alatt fertőzésem és én is hüvelykúpot + krémet használtam rá és egészséges gyermekem született!!!
Szeritnem is mindenkeppen hasznald,mert attol,h nem teszed nagyobb baj lehet.
Es nem hiszem,h az orvos felirna,ha tudna h evvel a babdnak artana,ellenkezoleg azta karja ,h semmi baja /bajotok/ ne legyen.
Bizz az orvosodban.
Gratulalok a babadhoz
10 hetes kismama
Szia , én is ugyanezt a kúpot kaptam, igaz 12 hetesen.Nyugodtan használd, ha nem tennéd hosszútávon az rosszabb lenne,kezelni kell a fertőzést.Erről a kúpról írták, hogy bátran adják kismamáknak, mert soha semmilyen káros hatása nem volt.Jobbulást
15 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!