Még csak 6 hetes vagyok de a puffadástól akkora a hasam mint egy földgömb?!
Nekem is ugyanez volt a helyzet. Én úgy oldottam meg, hogy csípő gatyáimat vettem fel és ráhúztam egy bandázst, s így nem vágta a hasam a naci, de a derekam sem volt ki. Amúgy nekem kb a 10-11.hétig volt puffadás és utána lement. Most vagyok 15 hetes és már nem a puffadás látszik. Mondjuk nekem a terhesség előtt is volt egy kis pocim, sajna nem vagyok vékony, de kövér sem. Ha a súlyod nem nő nagyon csak puffadsz, akkor ez el fog múlni.
Boldog babavárást!!!
Szia, nálam ugyanez volt a gond. Az espumisan sokat segít és nyugodtan szedhető terhesség alatt. Ne hordj szoros nadrágot/szoknyát, próbálj meg kevésbé puffasztó ételeket enni.
Kb. 12-15 hetesen ez a puffadás elmúlt. Tarts ki!
Szia! Én 10 hetes vagyok és én is fel vagyok puffadva. Reggel még normális minden, de mihelyst megreggelizem, elkezdek puffadni. Estére már én is olyan vagyok mint a lufi. Ráadásul az elmúlt három hétben fogytam is 2,5kg-ot (nem tudtam enni a hányingertől,)de a hasamból nem ment le.
Remélem ezen is túl leszünk, mint a hányingeren :-) Kitartást és boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!