Más babájának is vannak aktívabb és passzívabb napjai? 29 hetes vagyok és 2 napja alig érzem a babám előtte meg csomót mozgott. Ez ugye normális? Ugye csak kipiheni a pörgősebb időszakot?
Szia!
Nyugodj meg, az enyém is ilyen volt. Mindig a frászt hozta rám!!!! Ha jól emlékszem, akkor napi minimun 10 mozgást kell érezned, de nem vagyok benne biztos! Kérdezz rá a védőnődnél, hogy mennyi ez a szám, nekem is ő mondta! És nyugi, minden oké!
Én éppen ma voltam a védőnőnél, és én is kérdeztem, hogy normális-e ha nem mindig érzem aktívan mozogni. Azt mondta nyugodjak meg, rengeteg mindentől függ a mozgás, az időjárástól, a testalkattól, a baba "lustaságától"!
És csak a 34. héttől kell számolni a mozgásokat,(én most 31 hetes vagyok) napi 20 mozgást kell érezni, adott egy táblázatot is, amin be kell jelölni, hogy hány órára volt meg a napi 20 mozgás.
Ezt ő mondta, de lehet, hogy másutt mások a szokások!
Ha rossz az idő(ködös, esős, szeles) akkor az én babám sem szokott túl sokat mozgolódni. Most szép napos idő van, és ő is aktívabb :)
Szép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!