Naponta hány orgazmus nem veszélyezteti a babát, egyáltalán ha többször van orgazmus egy nap az árthat valamilyen módon?
Figyelt kérdés
Nem vagyok eltiltva a sextől, de a behatolást mi kihagyjuk, inkább másképen oldjuk meg, csak azt nem tudom, hogy maga az orgazmus, ami méhösszehúzódással jár árthat-e?
28hetes kismama
2008. febr. 4. 13:28
1/2 anonim válasza:
NEM ÁRT, HA NEM VAGY ELTÍLTVA NEM LESZ SEMMI BAJ.uGYE ILYENKOR MEGKEMÉNYEDIK A HAS, DE HA EZ ELMÚLIK EGY RÖVID IDŐN BELÜL, NEM ÉRZEL FÁJDALMAT ,GÖRCSÖT, AKKOR NINCS SEMMI BAJ.nYUGODTAN, A BABÁNAK IS JÓ, HA NEKED ÖRÖMÉRZETED VAN:-)
2/2 anonim válasza:
Az orgazmus eleve méhösszehúzódásokkal jár, de ha nem vagy veszélyeztetett terhes és a dokid nem tiltott el a szextől, akkor annyiszor lehet orgazmusod, ahányszor csak jólesik! Akár többször is egymás után. Ami jó neked, az jó a Babának is. A felszabaduló boldogsághormonok átjutnak a méhlepényen :)
A szülést csak abban az esetben indíthatja meg, ha az egyébként már nemsokára magától is beindulna.
Mi is megoldjuk "behatolás" nélkül, és volt, hogy hét orgazmusom is volt egy nap alatt (33 hetes kismama vagyok). Csak mosolygósabb lettem tőle :)
Jó szórakozást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!