Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megnéznétek a tesztet?

Nigra kérdése:

Megnéznétek a tesztet?

Figyelt kérdés

Feltettem már egyszer a kérdést, csak nem tudtam képet is linkelni, most már sikerült:) Időn belül nem tudtam eldönteni hogy pozitív vagy negatív, aztán pár óra múlva egyforma erős két csík volt, amiből a "T-csík" reggelre "elkenődött" és felvándorolt a "C" fölé és halványan maradt valami a T helyén? Hibás, csináljam újra? nem értem :(

[link]

[link]

2011. márc. 2. 10:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez pozitívnak tűnik, de én megcsinálnám mártogatóssal, vagy vizeletsugarassal. Nekem a Gabriel csinált hasonló maszatot, azzal a különbséggel, hogy tiszta rózsaszín folt lett az egész.
2011. márc. 2. 10:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csinálj új tesztet és időn belül nézd meg az eredményt mert pár óra múlva már hamisat mutathat. Sok szerencsét!:))
2011. márc. 2. 10:17
 3/10 A kérdező kommentje:
ha szerencsém van akkor negatív lesz :) sajnos nagyon beteg vagyok és a kapcsolatom se bírna el még egy babát :(
2011. márc. 2. 10:24
 4/10 anonim ***** válasza:
54%

Lányok! Félre ne értsétek, tényleg nem akarok senkit megbántani-Téged sem kedves Kérdező-, de azon a teszten amit annó én csináltam egyértelműen fel volt tüntetve, hogy időn túl mutathat téves pozitívat. Őszinte leszek, nekünk nagyon könnyen összejött a baba, és tudom, hogy ezért nagyon hálásnak kell lennem, de tényleg nem értem, hogy időn túl mit nézegettek egy teszten. Nem véletlenül van ráírva, hogy mennyi idő után kell megnézni. Ha akkor nem látszik semmi, akkor az szomorú-már ha valalki babát akar-, de ez van.

Bocsánat, hogy ez így most kijött belőlem, de szerintem ez sokszor csak önámítás.

Kedves Kérdező! Ha időn belül nem tudod eldönteni, akkor esetleg másnap, vagy harmadnap csinálj egy másik tesztet. Drukkolok!

5/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok; akkor azért drukkolok, hogy egyértelmű negatív legyen.
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi :)
 7/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Sose nézem időn túl a teszteket, a Gabriel időn BELÜL lett maszatos. Nem is vettem többet. Általában az igazi + tesztnél szinte előbb kijön a T, mint a C.
2011. márc. 2. 10:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Pozitív,de szerintem hibás ez a teszt (gyárilag)!Csinálj másik tesztet!
2011. márc. 2. 10:46
 9/10 anonim ***** válasza:
tesztelj másikkal. de ez szerintem pozitív!!
2011. márc. 2. 10:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem mondom, hogy nem vagy terhes, de a teszt az értékelhetetlen, el van ázva. Elvileg akkor sem jöhet kis a második csík, de... sosem lehet tudni! Csinálj még egyet, mi meg addig drukkolunk, hogy megjöjjön! :)
2011. márc. 2. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!