Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen praktikát tudtok...

Milyen praktikát tudtok ajánlani székrekedésre? A rostos étel. Stb rajtam most már nem segít. Tüneti kezelésre lenne szükségem. Mennem kellene, de már nem bírom kinyomni :- (

Figyelt kérdés
2009. febr. 17. 09:52
 1/9 anonim ***** válasza:

www.homeopatia.info.hu

tüneti kezelésre érdemes erre az oldalra felmenned

Kedves Szakértő!

Az opium nevű szert kiknek,mennyire sújos tünetek kezelésére szokták ajánlani?Válaszukat előre is köszönöm!

Kedves Katalin! Az Opium általában tüneti szerként a székrekedés gyógyszere, altatás után a bélműködés megindítására jól használható, de adható krónikus székrekedésben, használható a magas vérnyomás egyes eseteiben, álmatlanság egyes eseteiben. Alacsony higításban nem használjuk,csak közepes-magas higításban alkalmazható (9-30 CH) - ezekben a higitásokban gyakorlatilag egyáltalán nem tartalmaznak egyetlen molekulányit sem az eredeti alapanyagból. Üdvözlettel: dr rauth

ezt találtam,de ha felmész a honlapra és beírod a keresőbe,hogy székrekedés akkor a lap alján kijön 7-8 oldal,amit talált

2009. febr. 17. 09:57
 2/9 anonim ***** válasza:
de írhatsz nekik kérdést is,ha regisztrálsz. sajnos jobb ötletem nincs :( biztos jól járnál azzal is,ha elmennél dokihoz,ők fel tudnak írni speckó étrendkiegészítőt receptre
2009. febr. 17. 09:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Glicerines kúp kell már olyan esetben, ha napok óta, vagy akár egy hete nincs széklet. "Felülről" már nem is szabad próbálkozni, "alulról" kell lazítani. A gyógyszertárban találsz ilyen kúpot.
2009. febr. 17. 10:01
 4/9 anonim ***** válasza:

Tamarin lekvár, frissen facsart zöldség vagy gyümilevek éhgyomorra!

Nekem ezek használtak! A lekvár van Dm-ben, gyógyszertárban.

2009. febr. 17. 10:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Azonnali hatást csak a Glicerines kúppal érhetsz el. Felhelyezed és pár perc múlva megjön a hatása. Én is sajnos ezen élek hetente háromszor legalább. A többi szer abszolút nem csinált semmit és a házi praktikák sem.
2009. febr. 17. 10:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha nem bánod, hogy utána egész nap WC-re jársz, akkor kipróbálhatod a szenna teát. Szombatig hasonló gondokkal küzdöttem, annyira kellett már, hogy borzasztóan nyomtam, azt hittem, ott helyben megszülök. Komolyan néha már sírnom kellett. A nagyanyám megitatott velem egy csésze szenna teát szombat este. Vasárnap reggeltől 5x voltam. Az első előtt picit megtekergette a beleimet, akkor meg is ijedtem, de nem lett semmi baj. Nem is volt igazán hasmenés jellegű, csak sokkal gyakoribb és sokkal lazább. Azóta tegnap és tegnapelőtt sem volt semmi baj, semmi kín. A nagyanyám viszont azt mondja, két egymást követő nap neki sem mindig van hatása. Tehát túlzásba ne vidd. Hosszú távra a magnézium rendszeres szedését javasolják. Egyik kedvező mellékhatása, hogy lazítja a székletet.
2009. febr. 17. 11:06
 7/9 anonim ***** válasza:

azonnali hatásra beöntés vagy glicerines kúp

hogy később se legyen baj: nekem 2-3 hétig volt székrekedésem, aztán a keményedésre elkezdtem szedni a magnéziumot, mellette 3 liter folyadék naponta - ebből 1 nagy bögre tej reggel gyümölccsel - ezek rendberaktak napok alatt

semmi bajom azóta, le is kopogom :P

34 hetes km

2009. febr. 17. 11:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem segít a rostos étel, de nem tudom, te mit értesz alatta. Én zab-, búza-, rozs pelyhet, lenmagtöretet, szezámpelyhet, hajdinát szoktam tejbe vagy joghurtba tenni. Ebből minden nap eszek egyet, és semmi bajom a széklettel.

De ha ez tényleg nem segít, akkor nagyon jó tanácsokat adtak az előttem szólók.

2009. febr. 17. 13:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.A kúp nem nagyon használ sajnos.
2009. febr. 17. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!