Milyen praktikát tudtok ajánlani székrekedésre? A rostos étel. Stb rajtam most már nem segít. Tüneti kezelésre lenne szükségem. Mennem kellene, de már nem bírom kinyomni :- (
www.homeopatia.info.hu
tüneti kezelésre érdemes erre az oldalra felmenned
Kedves Szakértő!
Az opium nevű szert kiknek,mennyire sújos tünetek kezelésére szokták ajánlani?Válaszukat előre is köszönöm!
Kedves Katalin! Az Opium általában tüneti szerként a székrekedés gyógyszere, altatás után a bélműködés megindítására jól használható, de adható krónikus székrekedésben, használható a magas vérnyomás egyes eseteiben, álmatlanság egyes eseteiben. Alacsony higításban nem használjuk,csak közepes-magas higításban alkalmazható (9-30 CH) - ezekben a higitásokban gyakorlatilag egyáltalán nem tartalmaznak egyetlen molekulányit sem az eredeti alapanyagból. Üdvözlettel: dr rauth
ezt találtam,de ha felmész a honlapra és beírod a keresőbe,hogy székrekedés akkor a lap alján kijön 7-8 oldal,amit talált
Tamarin lekvár, frissen facsart zöldség vagy gyümilevek éhgyomorra!
Nekem ezek használtak! A lekvár van Dm-ben, gyógyszertárban.
azonnali hatásra beöntés vagy glicerines kúp
hogy később se legyen baj: nekem 2-3 hétig volt székrekedésem, aztán a keményedésre elkezdtem szedni a magnéziumot, mellette 3 liter folyadék naponta - ebből 1 nagy bögre tej reggel gyümölccsel - ezek rendberaktak napok alatt
semmi bajom azóta, le is kopogom :P
34 hetes km
Nekem segít a rostos étel, de nem tudom, te mit értesz alatta. Én zab-, búza-, rozs pelyhet, lenmagtöretet, szezámpelyhet, hajdinát szoktam tejbe vagy joghurtba tenni. Ebből minden nap eszek egyet, és semmi bajom a széklettel.
De ha ez tényleg nem segít, akkor nagyon jó tanácsokat adtak az előttem szólók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!