Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tatán az sztk-ban adnak képet...

Tatán az sztk-ban adnak képet a babáról?

Figyelt kérdés
Nemsokára megyek az első uh-ra,tudom,hogy csak egy kis "pötty" fog látszani de akkor szeretnék képet!
2011. febr. 28. 11:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Mennyiért csinál 4D-t? Lehet menni úgy is,hogy nem a magán dokim csak egy 4D-re mennék?
2011. márc. 3. 14:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom sajnos, hogy mennyiért csinálja a 4d-t, még inkább gyakorol, úgyh sztem elég baráti áron. Mondjuk én már évek óta hozzá járok,nála szültem és most is nála szeretnék, kétszer voltam, mióta az új gépe van, először 3000 ft-ot kért, másodjára semmit, de annak van/volt sajnos oka. Én azért is mondom, h ha tudsz menj hozzá, mert tényleg profi gépe van, és nálunk is felfedezett vmit, amit talán egy sztk-s gép nem biztos...persze nem rábeszélni akarlak,de én nem bánom, h a rendelőjébe járok mert nagyon alapos, főleg h mostmár nagyon jó a gépe
2011. márc. 3. 14:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Ja, még annyit h szerintem biztos fogad 4d-re is, csak sztem előtte hívd fel, beszéld meg vele. Ha kell a száma szólj és megírom.
2011. márc. 3. 14:50
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nagyon rendes vagy! Majd ha megyek hozzá kikérdezem:)
2011. márc. 3. 15:47
 15/15 anonim ***** válasza:
En is Paloshoz jarok, tenyleg nagyon rendes es alapos!!
2011. márc. 3. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!