Akinek programozott császára volt, kb. hányadik hétre lett beprogramozva?
Figyelt kérdés
(Tudom, hogy ez sokmindenen múlik, de az érdekelne a doki meddig próbálja kitolni az időpontot? Nálam az a lényeg, hogy ne induljon be magától a fájás, egy korábbi hasi Nőgyógyászati műtét miatt! Az első babámat természetes úton szültem még, a 39. héten)2011. febr. 28. 00:39
11/12 kisnita válasza:
Sógornőmnek faros baba miatt volt prog. császár. A kiírt napon akarták császározni, de előbb akart jönni a baba. 38 hét nem tudom hány naposan (szóval a 39. héten) éjjel elfolyt a vize, mire beértek a kórházba már erős fájásai voltak, ahogy beért a fogadott dokija egyből műtötték is. Másodikkal is prog. császárja volt, vele is ugyan így, ő fejvégű volt, de az előző császár miatt császározták megint. Vele alig ért be a kórházba mert a víz elfolyásával egy időben egyből erős fájásai lettek és mire beért már 4 ujjnyira nyitva volt és jöttek a tolók is. Simán megszülte volna, de nem mertek kockáztatni az előző műtét miatt. Szerintem orvos és kórház válogatja, hogy kit mikorra írnak ki császárra. Mikor szültem volt egy csajszi (első is császár volt neki) és a második babájával kevés volt a magzatvize ezért kórházban kellett tölteni az utolsó egy hónapot. 37. héten került be és 38 hét pár naposan megindították a szülést, de nem indult ezért császározták. Neki muszáj volt kivenni a babát mert naponta járt uh-ra és mondták is, hogy már alig fejlődik a baba mert az áramlás is rossz. Szóval az is közre játszik, hogy kinek miért kell a császár.
12/12 anonim válasza:
Betöltött 39. hétre rakták a császárom, de nálam is az volt a lényeg hogy magától ne induljon meg a szülés. (Hegelvékonyodás miatt - az első baba is császárral született)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!