Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pár napja fájdogál a hasam...

Pár napja fájdogál a hasam alja, mit tegyek?

Figyelt kérdés
17hetes vagyok,eddig nem nagyon fájt,mindig vártam a méhszalagok nyúlása miatti fájdalmat de nem nagyon volt.2-3napja viszont hol a bal ,hol a jobb oldalon fájdogál és nem tudom miért.Nem jellemző,hogy keményedne gyakran a hasam,amikor fáj simogatom,de mitől lehet ez???Más rendellenes tünetet nem vettem észre...segítsetek kérlek
2008. febr. 2. 18:59
 1/2 anonim válasza:
szerintem ahogy no a mehed az okozhat ilyen kellemetlenseget en 11 hetes vagyok nekem is van ilyen.
2008. febr. 2. 22:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos nekem is ezek a tüneteim vannak és mellette még folyásom is van.

Elmentem a nőgyógyászomhoz és megvizsgált, azt mondta sokat kell pihennem,és 3x1 magne b6-ot vegyek be minden nap mert abban van egy kis görcs oldó is meg nem árt a babának hisz vitamin.

Szerintem menj el az orvosodhoz, de tuti ezeket fogja mondani!!!

Gyógyulj!!!

17 hetes kismama!

2008. febr. 3. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!