Mitol johet levego a huvelyembol? Nektek volt ilyen? 25 hetes kismama vagyok
3 napja foleg reggel ,de ma napkozben is ereztem,hogy a huvelyembol levego jon, ez hogy lehet ? Mitol ?
Nem fekudtem le a parommal mar 2 hete kb, a sextol biztos nem. Viszont gyenge a mehszajam, lehet koze ennek ahhoz,hogy esetleg kezd kinyilni vagy rovidulni a mehnyak ?
Menjek ezzel orvoshoz ? Felek,hogy csak kirohogne :(
mozduláskor ,felüléskor érzed? hallod?
párom simán puncipukinak hívja, mert amikor terhes vagyok és épp vergődök hogy ki tudjak kelni az ágyból sokszor hallatszik ilyesmi. :)
Foleg akkor hallom amikor reggel felkelek es lemegyek pisilni, kozben :) De volt hogy agybol felkelesnel is.
Eddig nem volt ilyen ,most 4.napja minden reggel.
Holnap megyek ugyis vedonohoz ,majd megkerdezem mi ez.
A panaszaimat elmeselve a vedono azonnal korhazba kuldott, ehhez tarsult meg szuro fajdalom, alig birtam megmozdulni es eros atlatszo folyas. De a gyanu nem igazolodott be, azt mondjak semmi bajom. Tagul bennt minden, ettol lehetnek a panaszaim. Mehszaj zart, magzatviz szivargas nem lathato.
Ennek kimondottan orulok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!