Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mekkorának kell lenni a...

Mekkorának kell lenni a pocinak? Nálatok hogy volt? Vélemények!

Figyelt kérdés
23-hetes leszek,de még csak a köldök alatt nö a poci.Mikor fog fentebb nöni?
2009. febr. 16. 14:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia,nekem igazándiból a betöltött 7.hónaptól kezdett intenzíven nőni a pocakom.Akkor is csak a méhed nő,ami lent van,csak feljebb nyomódik,hogy a baba elférjen-nyugodj meg,nem kell óriásinak lenned csak azért mert babát vársz.
2009. febr. 16. 14:15
 2/10 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint örülj neki. Nekem 23 hetesen akkora pocim volt, hogy azt hitték pár héten belül szülök. Nagyon nehéz volt, állandóan fájt a derekam, éjszaka keveset aludtam. Szerintem alkati, hogy kinek mekkora a pocija, de igazán nőni majd csak az utolsó 1,5-2 hónapban fog. Addig pedig élvezd a "szabadságot" :)

Boldog babavárást

3/10 anonim ***** válasza:
A pocak mérete és alakja nagyban függ a testalkatodtól, hogy hány kiló voltál és hogy milyen a has izomzata. Bőven belefér, hogy még nem látszik annyira esetleg.
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia.Én 17 hetes vagyok,nekem már a köldök felett is gömbölyödik.DE ez sok mindentől függ.Pl. hogy fekszik a baba,azt mondják a test alkat is befolyásolja.Ne aggodj majd hirtelen fog megnöni.
2009. febr. 16. 14:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem nagy pocim volt,és mindenki azt várta,hogy óriás babám lesz ellenben 3héttel hamarabb jött és 49cm 2900g.A tesómnak meg tök kicsi volt a pocija és neki 3250g lett a babája.
2009. febr. 16. 14:17
 6/10 anonim ***** válasza:
17 hetesen volt az esküvőm, és egyáltalán nem látszott a pocim. Most is azt mondják, hogy hol van az az óriási gyerek. Állítólag nagy és géneket is jókat őriz ( férjem 200 én 178 vagyok. Ha a babád "jól tud helyezkedni", akkor nem kell neki túl nagy hely. A gyerekorvosom szerint hajlékony a manókám és jól be is helyezkedett a csípőmbe, lehet a tied is. Ne izgulj, lesz még olyan pocid, hogy csak na!!!
2009. febr. 16. 14:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, inkább örülj neki. Én mikor szültem úgy néztem ki mint aki a 6. hónapban van. És a babám 53 cm és 350g volt. Mára már 8 hónapos
2009. febr. 16. 14:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Én 23 hetes vok,de még nekem is csak a köldök alatt gömbölyödik. Most még a méh a köldökig ér,azért nem látszik feljebb.
2009. febr. 16. 14:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Én a 25. hétben járok, de már akkora pocim van, mint a sógornőmnek szülés előtt. :) Nekem nem a köldök alatt nőtt, nő mindenhol.

Nem vagyunk egyformák, így a pocinkat sem hasonlíthatjuk össze. Ne izgulj! Neked is hamarosan kikerekedik a poci!

2009. febr. 16. 14:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Én 16 hetes vagyok, de 2 hete már le sem tagadhatom, hogy babát várok. Már a munkahelyemen is kiszúrták. Mondjuk ha nagyobb pulcsiban vagyok, akkor talán olyan, mintha felfújt volna valamilyen kaja, de vékonyabb pulcsiban, felsőben ott virít a poci. Mondjuk én lapos hasú voltam, és 57 kilóval indultam. Még eddig nem híztam, de a poci már szépen alakul...ez nyilván mindenkinél más és más.

Üdv!

2009. febr. 16. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!