Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől függ hogy kire fog...

Mitől függ hogy kire fog hasonlítani a baba?

Figyelt kérdés
A ti babátok kire hasonlít?
2009. febr. 16. 13:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezen kár gondolkodni,mert tiszta genetika az egész.Kitől mit örököl!
2009. febr. 16. 14:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ez a génektöl függ. Méghozzá abban a bizonyos megtermékenyített petesejtben benne vannak a mama és a papa génjei is (illetve generációkig visszamenöleg). A domináló gének jutnak úgymond "hatalomra". Tehát már a megtermékenyítés pillanatában eldöl ez a dolog. Azt mondják, hogy sötét haj, sötét szem (föleg fekete hajnál) a dominánsabb. Tehát, hogy egy babának kék szeme és szöke haja legyen, s késöbb így is maradjon kevesebb a valószínüsége (föleg ha az egyik ág csak sötét haj- és szemszínt tud felmutatni), de mégsem kizárt. S mégis pont ez teszi olyan érdekessé és megfoghatatlanná az egészet.
2009. febr. 16. 14:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 3 gyerekből 2 totál apuka, egyik fiú, másik lány. A 3. gyerek, aki szintén lány, az anyósomra hasonlít:D Tehát a férjem családjára "ütöttek" a lurkók:D
2009. febr. 16. 15:19
 4/7 anonim ***** válasza:
jo a kerdes.na ez erdekelne engem is hogy kire fog hasonlitani az en csopp bogarkam. remelem az orra nem olyan lesz mint az enyem:Den sotet barna haju zoldesbarna szemu, az apukaja meg szokesbarna kekszemu. na ebbol mi fog kisulni?!de majd meglatjuk:D
2009. febr. 16. 15:53
 5/7 anonim ***** válasza:
60%

Szia!

Úgy hallottam az első baba az apukájára hasonlít jobban. Azért rendezi így a természet, hogy ezzel is segítse köztük a kötődést. Nálunk bejött, a kislányom tiszta apja! Le is vette a lábáról teljesen:)

2009. febr. 16. 19:10
 6/7 anonim válasza:
73%
én szerintem is az ellso baba az apurá hasonlit mert én is az apumra hasonlitok!de nem akarom hogy az én kiss lányom az apukájára hasonlitsom!
2010. szept. 6. 12:09
 7/7 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon lutri. De nekem van egy olyan érzésem, hogy az erőszakos gének örökítik magukat tovább ;-))) pl apukám iszonyú durva falkavezer, a csalad feje. Az anyja is ilyen erős egyéniség.. Lényegében nálunk mindenki leginkabb apura, rájuk hasonlít. Én, az öcsém és az én kisfiam is. Most várok egy pocaklakot, nagyon kiváncsi leszek, ő is folytatja-e majd ezt a szep hagyományt :-))
2014. jan. 25. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!