Mitől függ hogy kire fog hasonlítani a baba?
Figyelt kérdés
A ti babátok kire hasonlít?2009. febr. 16. 13:26
1/7 anonim válasza:
Ezen kár gondolkodni,mert tiszta genetika az egész.Kitől mit örököl!
2/7 anonim válasza:
Szia! Ez a génektöl függ. Méghozzá abban a bizonyos megtermékenyített petesejtben benne vannak a mama és a papa génjei is (illetve generációkig visszamenöleg). A domináló gének jutnak úgymond "hatalomra". Tehát már a megtermékenyítés pillanatában eldöl ez a dolog. Azt mondják, hogy sötét haj, sötét szem (föleg fekete hajnál) a dominánsabb. Tehát, hogy egy babának kék szeme és szöke haja legyen, s késöbb így is maradjon kevesebb a valószínüsége (föleg ha az egyik ág csak sötét haj- és szemszínt tud felmutatni), de mégsem kizárt. S mégis pont ez teszi olyan érdekessé és megfoghatatlanná az egészet.
3/7 anonim válasza:
Nálunk 3 gyerekből 2 totál apuka, egyik fiú, másik lány. A 3. gyerek, aki szintén lány, az anyósomra hasonlít:D Tehát a férjem családjára "ütöttek" a lurkók:D
4/7 anonim válasza:
jo a kerdes.na ez erdekelne engem is hogy kire fog hasonlitani az en csopp bogarkam. remelem az orra nem olyan lesz mint az enyem:Den sotet barna haju zoldesbarna szemu, az apukaja meg szokesbarna kekszemu. na ebbol mi fog kisulni?!de majd meglatjuk:D
5/7 anonim válasza:
Szia!
Úgy hallottam az első baba az apukájára hasonlít jobban. Azért rendezi így a természet, hogy ezzel is segítse köztük a kötődést. Nálunk bejött, a kislányom tiszta apja! Le is vette a lábáról teljesen:)
6/7 anonim válasza:
én szerintem is az ellso baba az apurá hasonlit mert én is az apumra hasonlitok!de nem akarom hogy az én kiss lányom az apukájára hasonlitsom!
7/7 anonim válasza:
Nagyon lutri. De nekem van egy olyan érzésem, hogy az erőszakos gének örökítik magukat tovább ;-))) pl apukám iszonyú durva falkavezer, a csalad feje. Az anyja is ilyen erős egyéniség.. Lényegében nálunk mindenki leginkabb apura, rájuk hasonlít. Én, az öcsém és az én kisfiam is. Most várok egy pocaklakot, nagyon kiváncsi leszek, ő is folytatja-e majd ezt a szep hagyományt :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!