Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes kismama vagyok....

21 hetes kismama vagyok. Miért nem kívánom a szexet?

Figyelt kérdés
Ritkán kívánom a szexet, havonta 1-2 alkalommal is elég lenne. A párom viszont minden nap igényelné, ez sokszor frusztrál is engem. Azt olvastam, hogy a 2.trimeszterben a nők többsége általában kívánja a szexet..jó nekik.
2008. febr. 2. 11:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez teljesen egyénfüggő, a párodnak sajna el kell ezt fogadni. De az is lehet hogy te változol és jövő héten meg kívánni fogod mindennél jobban. Azt megpróbálhatod, hogy közel engeded magadhoz, nem utasítod el rögtön, és lehet, hogy megjön a kedved. De mondd neki, hogy mi esik jól!!!

Boldog babavárást!

2008. febr. 2. 13:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül, nem mindenki kívánka, de ki lehet bírni. Beszélj róla sokat a pároddal, hidd el megérti, csak nem maradjatok mindketten a problémával egyedül.
2008. febr. 2. 14:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a hormonok miatt lehet. Vagy csak most épp olyan lelkiállapotban vagy, hogy magaddal és a babával akarsz foglalkozni. Vagy zavar a megnövekedett tested. Vagy akármi. A lényeg, hogy ez vtermészetes a terhesség alatt. Az is ha nem akarod a szexet, meg az is ha valaki nagyon kívánja ilyenkor. A párodnak meg ezt kell elfogadnia. Esetleg egyezzetek meg, hogy mikor te nem nagyon akarod, akkor kielégíted kézzel, de téged olyankor ne nagyon vonjon bele a játékba. Így mindketten megkapjátok amit szeretnétek.
2008. febr. 2. 17:31
 4/4 anonim ***** válasza:
En egaltalan nem kivantam a szexet kb a 23.hetig,aztan egyik naprol a masikra megjott a kedvem de olyan szinten hogy csak arra tudtam gondolni.A gond csak az volt hogy a paromat sehogy sem tudtam ravenni :( . A 31.het korul ismet elmult.
2008. febr. 4. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!