Ha sorozatban és sokáig rúgdos a babám a hasamban, az
nem probléma?
Figyelt kérdés
21 hetes vagyok és 2 napja érzem,de inkább éjjel, hogy sokáig és egyfolytában rúg. Legalábbis remélem,hogy ezt érzem!!! Olyan mintha buborékok durrannának szét a hasamban,persze tompán és a köldököm magasságában. Ezt kell éreznem? Ne nézzetek hülyének, sokmindent olvastam a terhességről, de azt,hogy milyen érzés ha rúg a baba, vagy mennyi a normális,azt nem találtam sehol. Azt gondolom,hogy neki sincs két egyforma napja,vagy éjszakája, de légyszi akinek van tapasztalata,írjon!
2008. febr. 2. 08:51
1/7 anonim válasza:
Szia! Az én babám szinte folyamatosan rugdos. Az nem baj inkább jó, mert igy tudod hogy jól van!!Igen van olyan mintha bugyborékolna, meg mintha bentröl ütnének. Ilyenkor rugdos. Hamarosan Te is megtudod különböztetni minden mástól! Jó baba várást! 27 hetes kismama
2008. febr. 2. 09:00
2/7 anonim válasza:
Szia grtulálok a babóhoz.
Minnél nagyobb a pocaklako annál aktivabban fog rugdosni mivel hejeszkedig mert nö.Ne félj ez természetes és még nagyobbakat is fog rúgni én rákoppintottam a köldökömre ha már nagyon fájt a hasam és egyböl abbahagyta
2008. febr. 2. 09:01
3/7 anonim válasza:
Szia! Én is 21 hetes terhes vagyok. Az én babám általában este rugdos, napközben kevesebbet. Vagyis néha többet, máskor alig. Én kifejezetten érzem, hogy valaki bent rugdos, egyelőre még csak kis rúgások, és örülök neki,mert tudom,hogy rendben van, mocorog. Szerintem ne aggódj, az csak jó, ha érzed, hogy mozog a pici. :-)
2008. febr. 2. 11:03
4/7 anonim válasza:
Szia.Én is 21hetes vagyok,és az én babám is ugyanezt csinálja,és az enyém is inkább este,éjjel.Van hogy ugyanarra a helyre belerúg egymás után többszöris...Én leginkább háton fekve érzem,de amint oldalra fordulok,azonnal abbahagyja...
2008. febr. 2. 11:59
5/7 anonim válasza:
Szia!! Én most vaok 34 hetes, és már 20 hetes kortól rúgdos odabent a manóm!! Az elején nagyon furi volt, de most igy a vége felé már kezdem megszokni, mondjuk néha fáj ahogy mocorog, de ki lehet bírni!! Én is buborékoláshoz hasonlót éreztem, de majd te is tapasztalni fogod hogy a vége felé ezek már erőteljessebbek lesznek. De ne félj ez természetes!!
2008. febr. 2. 13:53
6/7 anonim válasza:
Én 20 hetes vagyok. Kb 3-4 hete érzem a pici rugkapálásait! ettől független nekem is így mozog, reggel mielőtt felkelek van, hogy 1 órán át rugdos. napközben ha leülök hosszas fentlét után akkor egyből elkezd mocorogni, és késődélután 6-7 óra körül is szoktam érezni akkor nem túl sokat és nem túl erősen, de amikor eljkön este 10:30-11:30 ig szinte minden nap. Majdnem órát lehetne hozzá igazítani. Van hogy kevesebbet 20-30 percet, de épp valamelyiuk nap1,5 órán át mozgott rugdosott.
Én nagyon élvezem, és azt veszem észre lassan egyre gyakrabban mozog, vagy csak én érzem egyre jobban :)
Az a jó ha mozognak! Sőt az én picurkám, 4-5 napja szinte minden nap csuklik is :)) Vicces.
2008. febr. 2. 18:15
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,sokat segítettetek! A csuklás az tényleg vicces lehet. :)) Mindenkinek gratulálok a babához és jó egészséget!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!