Két hónap mulva születik a kisfiam. Nagy gondba vagyok a cumisüveg kiválasztásába. Milyen minőség legyen, hány darab na meg mekkora?
Nekünk aztán volt minden féle! :) Azt hiszem anya üveg függő.
Nekem az elején fogalmam sem volt róla, hogy vannak a dolgok, egy tommee tippit vettünk. Később csak azért nem ezt használtuk, mert egyrészt nem volt kapható a városban, illetve mert nekem muszáj volt szinte mindet kipróbálnom. :)
Tapasztalataim: Elsőnek vegyél 1 db 2,5 deciset. Ami nem csak aventből, hanem mindegyikből kapható. Praktikus, ha olyat veszel egyet elsőre, mint amilyen a mellszívód.
Tommee: Nagyon szuper, már kapható, most ez lesz!
Avent: az 5 üvegből (van a mamáknál is) 4 folyat kb, és ezt nem csak én tapasztaltam.
Mam: egészen jó, könnyű tisztítani.
És ezek egészen jól "szelelnek", azaz nem puffad fel a baba, nem nyel közben levegőt.
Nuk: Van széles, és keskeny nyakúja is, mi a széleseket szerettük. NAgyon szépek vannak, sok féle minta, viszont mivel a cumin a lyuk oldalt van, ezért nagyon szépen befolyik a táskádba, ha eldől. Ami mondjuk egy aventnél, tommee-nál nem fordul elő, de még a mamnál sem. De a gyerkőc nagyon szerette.
Ja, és a 260, 280asaoknál nem kell sosem nagyobb!!!
A 125-sek cukik, de szinte felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!