Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Két hónap mulva születik a...

Két hónap mulva születik a kisfiam. Nagy gondba vagyok a cumisüveg kiválasztásába. Milyen minőség legyen, hány darab na meg mekkora?

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 10:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekünk az Avent vált be, kellett kicsi korától, mert bár szoptattam, fontosnak tartottam, hogy legyen otthon és kellett is a teához, aztán amikor 4 hósan elkezdtem hozzátáplálni, akkor a vízhez is kellett. Mi Avent kezdő szettet vettünk, azóta már 18 hós a fiam, végig Aventet használtunk és nagyon bevált. 2 hónap múlva születik a lányom, neki is Avent lesz.
2011. febr. 25. 13:28
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekünk aztán volt minden féle! :) Azt hiszem anya üveg függő.

Nekem az elején fogalmam sem volt róla, hogy vannak a dolgok, egy tommee tippit vettünk. Később csak azért nem ezt használtuk, mert egyrészt nem volt kapható a városban, illetve mert nekem muszáj volt szinte mindet kipróbálnom. :)

Tapasztalataim: Elsőnek vegyél 1 db 2,5 deciset. Ami nem csak aventből, hanem mindegyikből kapható. Praktikus, ha olyat veszel egyet elsőre, mint amilyen a mellszívód.

Tommee: Nagyon szuper, már kapható, most ez lesz!

Avent: az 5 üvegből (van a mamáknál is) 4 folyat kb, és ezt nem csak én tapasztaltam.

Mam: egészen jó, könnyű tisztítani.

És ezek egészen jól "szelelnek", azaz nem puffad fel a baba, nem nyel közben levegőt.

Nuk: Van széles, és keskeny nyakúja is, mi a széleseket szerettük. NAgyon szépek vannak, sok féle minta, viszont mivel a cumin a lyuk oldalt van, ezért nagyon szépen befolyik a táskádba, ha eldől. Ami mondjuk egy aventnél, tommee-nál nem fordul elő, de még a mamnál sem. De a gyerkőc nagyon szerette.

2011. febr. 25. 14:19
 13/14 anonim ***** válasza:

Ja, és a 260, 280asaoknál nem kell sosem nagyobb!!!

A 125-sek cukik, de szinte felesleges.

2011. febr. 25. 14:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Kisfiam születése előtt egy nagyobb és egy kisebb Mam-os cumisüveget vettem. Teljesen felesleges volt, csak kidobtam rá a pénzt, mert a kisfiam anyatejes volt, vizet pedig pohárból itattam vele. Soha nem használtuk a cumisüvegeket.
2011. febr. 25. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!