39 (+3 nap) hetes terhesen még nem volt jóslóm. Lehetséges hogy már nem is lesz, csak az "igazi" fájások? Vagy lehet hogy még ezután lesz jósló?
Figyelt kérdés
Már elég türelmetlen vagyok, és most mintha kicsit fájdogálna a hasam, de csak nagyon gyenge mensi-szerű. Ez most mi lehet?2009. febr. 15. 18:51
1/4 anonim válasza:
Szia!
Ez is lehet most jósló, de olyan is előfordul hogy nincs jóslófájás és egyszercsak szépen megindul rendes rendszeres fájásokkal a szülés. Van aki hetekig elvan jóslófájásokkal a szülésig, valaki egyből a rendes fájások közé "csöppen".
2/4 anonim válasza:
19-13as vagyok, könnyű szülést kívánok!
3/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem egyáltalán nem voltak jósló fájásaim.A fájások csak a magzatvíz elfolyása után 10 percel kezdődtek, de akkor rögtön 5 percesek lettek!
Gyors szülést kívánok!
4,5 hós kislány anyukája
4/4 anonim válasza:
Szia!Nekem se volt fájásom.Elfolyott a magzatvízem és rá kb.10 órára kezdtek csak lenni!
Szerintem őrülj,hogy ilyen szerencsés vagy te is,hogy nem fáj semmi!
5hetes kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!