Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes terhes vagyok, és ma...

14 hetes terhes vagyok, és ma beutaltak a kórházba, mert sokat hánytam. Meddig kell bent lenni? Benntartanak akkor is ha ma (még) már nem hánytam semmit?

Figyelt kérdés
Van egy két éves kislányom és nem szívesen hagynám sokáig egyedül.Vannak olyan napok amikor egészen jól vagyok semmi hányinger hányás.Viszont utána jönnek azok a napok amikor egész nap rosszul vagyok és hányok.
2011. febr. 24. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem pár napig kell maradnom, legalábbis nekem a dokim azt mondta, hogy ha erre kerül a sor, pár napra kell befeküdnöm....Kapsz infúziót, végülis ez a lényeg.
2011. febr. 24. 19:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Maradnod...Bocsi, nem tudok már gépelni.:-)
2011. febr. 24. 19:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,akkor te is ilyen rosszul viseled?
2011. febr. 24. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!