Milyen fiú keresztnév illik a Mészáros családnévhez?
Figyelt kérdés
A párommal még nem tudtunk dönteni gondoltam kérek tőletek egy kis segítséget!előre is köszi!21 hetes kismama.2011. febr. 24. 11:47
1/7 anonim válasza:
Egy ismerősnek Mészáros Patrik a fia.
2/7 anonim válasza:
Szia! Ez az a tipikus eset, amikor szinte bármit választasz, jó lesz. Rövid, hosszú vagy akár 2 keresztnév is jól csenghet. Mi annak idején a párommal külön-külön felírtuk utónévkönyvből, hogy melyik fiúnevek tetszenek, és a megegyezők közül választottunk egyet. Nagyon jó egészséget és boldog babavárást Nektek! Üdv, 14 hónapos kisfiú anyukája
3/7 anonim válasza:
Szia! Az én nevem is Mészáros. A tesóm Mészáros Gergő, uncsitesóm Mészáros Milán, de ha én fiú lettem volna Mészáros Máté lettem volna. Szerintem ezek mind jók...
4/7 anonim válasza:
Mészáros Levente
Mészáros Balázs
Mészáros Botond
Mészáros Márk
:-) Nekem ezek tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!