Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Áprilisra kiírt kismamák,...

Áprilisra kiírt kismamák, hogy vagytok? Hol fogtok szülni?

Figyelt kérdés
Én ma töltöttem a 32. hetet, és április 20-ra vagyok kiírva a Bajcsy kórházba! :-) Mindent megvettetek már? Kórházi csomagot összekészítettétek, vagy "készülőben" van? :)
2011. febr. 23. 11:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
ma töltöttem a 31. hetet:) egész jól vagyok,bár néha feszül a hasam,a bordáim,dehát ez van:)babacuccokból nagyjából minden megvan(asszem),a kisebb,könnyebben beszerezhető cumók hiányoznak még(kád,lázmérő,stb) a kórházi csomaggal meg még szerintem bőven ráérek majd március közepén,végén foglalkozni:) és Te,hogy vagy?
2011. febr. 23. 11:26
 2/22 Snapette ***** válasza:

32+3. április 17re vagyok kiírva. Én erdélyben fogok szülni. Jól vagyok, nem is túl nagy a hasam, nem fáradok s még semmi kellemetlenségem nincs. Fele sincs meg a cuccoknak, de március közepéig még dolgozom. Utána vásárolgatok, bár az ajándékok kezdenek befutni babaruhákból. :-)

A kórházi csomaggal meg remélhetőleg jól ráérek.

2011. febr. 23. 12:29
 3/22 anonim ***** válasza:

Én ápr. 16ra vagyok kiírva. Tatabányán fogok szülni. Még csak pár ruha van meg, márciusban fogok megvenni mindent még, ill. márc. közepéig. Meg a kórházi cucc összerakását is akkorra tervezem. Szeretném, ha márc. 31ig minden kész lenne. :)

Amúgy jól vagyok, szerencsére nem volt semmi problémám eddig. ( apró bajokon kívül) Nagyon várom, hogy megszülessen már. Kisfiú lesz. Nektek? Hány évesek vagytok? én 23.

Minden jót!

2011. febr. 23. 12:32
 4/22 anonim ***** válasza:
Erdélyben hol?
2011. febr. 23. 12:32
 5/22 anonim ***** válasza:
11.26 vagyok,én is tatabányai vagyok,de ha minden igaz,a mi kislányunk Szőnyben születik majd:)
2011. febr. 23. 12:41
 6/22 anonim ***** válasza:
ja,és én 24 leszek addigra:)
2011. febr. 23. 12:41
 7/22 A kérdező kommentje:
Azt hittem csak én vagyok "elkésve" azzal, hogy még nem készítettem össze a kórházi csomagot, mert sok helyen olvastam, hogy kész van másoknak.. de addig legalább nem fülled bele a bőröndbe! Márciusra tervezem én is, hogy összepakolom, lista az megvan, szóval csak szemezgetni kell. :-) Kíváncsi vagyok, hogy milyen idő lesz áprilisban, elég bolondos szokott lenni..
2011. febr. 23. 14:14
 8/22 anonim ***** válasza:

Én április 19 :)tehát 32.hét

Második baba, az első 3 éves lesz kb pont a kicsi születésekor. Székesfehérváron szülök, nincs dokim. Minden cuccom kész, 3 nagy táskám van, szülős, gyermekágyas, meg ami a babának kell (semmit nem kapunk a kórházban)

Alapvetően jól vagyok, álmos, mert hajnalban felébredek és nehezen alszom vissza. Nagyon vizesedek, mint előzőleg is, emiatt meg mert elengedtem magam híztam eddig 15 kilót. Nem keményedek gyakran, mikor viszont igen, azok már jóslók, fáj hozzá a derekam. Gyomorégés (emiatt is eszem állandóan) is van minden este. Zárt vagyok, nagy babám lesz, nem félek, nagyon várom és egész nap a lakás rendezzük a fiammal :)

2011. febr. 23. 14:14
 9/22 anonim ***** válasza:
Április 13-ra vagyok kiírva, az Uzsokiban fog megszületni a harmadik babám. Terhes tüneteim nem nagyon vannak, nem érek rá amúgy sem foglalkozni vele, nagyon lefoglal a két másik gyerek. Ők most 30 és 16 hónaposak. Vásárolni nem vásároltam még semmit, igaz egy csomó minden megmaradt a tesóékról csak össze kéne szedegetni. Kórházi cucc még szerintem ráér, majd március vége felé, előtte még babonából sem.
2011. febr. 23. 14:57
 10/22 Snapette ***** válasza:
Erdélyben Csíkszeredában.
2011. febr. 24. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!