Áprilisra kiírt kismamák, hogy vagytok? Hol fogtok szülni?
32+3. április 17re vagyok kiírva. Én erdélyben fogok szülni. Jól vagyok, nem is túl nagy a hasam, nem fáradok s még semmi kellemetlenségem nincs. Fele sincs meg a cuccoknak, de március közepéig még dolgozom. Utána vásárolgatok, bár az ajándékok kezdenek befutni babaruhákból. :-)
A kórházi csomaggal meg remélhetőleg jól ráérek.
Én ápr. 16ra vagyok kiírva. Tatabányán fogok szülni. Még csak pár ruha van meg, márciusban fogok megvenni mindent még, ill. márc. közepéig. Meg a kórházi cucc összerakását is akkorra tervezem. Szeretném, ha márc. 31ig minden kész lenne. :)
Amúgy jól vagyok, szerencsére nem volt semmi problémám eddig. ( apró bajokon kívül) Nagyon várom, hogy megszülessen már. Kisfiú lesz. Nektek? Hány évesek vagytok? én 23.
Minden jót!
Én április 19 :)tehát 32.hét
Második baba, az első 3 éves lesz kb pont a kicsi születésekor. Székesfehérváron szülök, nincs dokim. Minden cuccom kész, 3 nagy táskám van, szülős, gyermekágyas, meg ami a babának kell (semmit nem kapunk a kórházban)
Alapvetően jól vagyok, álmos, mert hajnalban felébredek és nehezen alszom vissza. Nagyon vizesedek, mint előzőleg is, emiatt meg mert elengedtem magam híztam eddig 15 kilót. Nem keményedek gyakran, mikor viszont igen, azok már jóslók, fáj hozzá a derekam. Gyomorégés (emiatt is eszem állandóan) is van minden este. Zárt vagyok, nagy babám lesz, nem félek, nagyon várom és egész nap a lakás rendezzük a fiammal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!