Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valahol azt olvastam, hogy...

Valahol azt olvastam, hogy nem lehet enni fagyit. 8 hetes vagyok és nagyon jól esik a jégkrém. Mi az igazság?

Figyelt kérdés
2008. febr. 1. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én semmi ilyenről nem hallottam és őszintén szólva, nem is gondolom, hogy nem lehetne. Max. vigyázz a torkodra, ne habzsold be, nehogy torokgyuszi legyen a vége! :)
2008. febr. 1. 14:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

En is olvastam vhol,de nem tudnam megmondani hol,es azt sem ,h miert nem ajanljak.

Ettem en is jegkremet,10 hetes kismama vagyok es nem lett tole semmi bajom.

Sott egy baratnom egesz terhessege alatt jegkremet evett,es egeszseges babajuk van,vagyis mar nagy lanyuk.

Szeritnem ha jol esik nyugodtan egyel,de azert mertekkel nehogy a torkod banja majd.

gratulalok a babahoz

2008. febr. 1. 14:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is már többször ettem jégkrémet,mert azt kívántam...Semmi bajunk. 20hetes kismama
2008. febr. 1. 15:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Nekem úgy rémlik, hogy azokat a fagyikat nem ajánlatos fogyasztani, amiket nyers tojással készítenek - és mivel nemrégiben pont olvastam egy fagyi receptet, amiben nyers - cukros tojássárgájával kell krémesíteni, úgy gondolom, hogy ezek a házi készítésű fagyik lehetnek. Úgyhogy egyetértek az előttem szólókkal, nyugodtan egyél dobozos fagyit, jégkrémet, csak meg ne fázz :)))

Üdv.: 21 hetes kismami

2008. febr. 1. 15:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Most hogy mondjátok,úgy ennék egy kis fagyit:-)De komolyan nyugodtan egyél, nem lesz semmi bajotok.Lécci küldjél nekem is:-)

14 hetes kismami

2008. febr. 1. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!