Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tatán v. Tatabányán 4D Ultraha...

Tatán v. Tatabányán 4D Ultrahangot hol csinálnak, és mennyiért?

Figyelt kérdés
Baba nemére vagyunk kíváncsiak.
2011. febr. 22. 09:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Tatabányán Dr.Lollok csinál, ha jól tudom, 18.000 Ft. A kórházban is csinálnak, ott ha jól emlékszem 15.000 Ft. Tatán is csinálnak, de én arról rosszat hallottam, hogy nem olyan jó minőségű.

Mi végül Pesten csináltattunk.

2011. febr. 22. 09:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a kórhában 12.000 Ft. Lollok doktornál voltak ismerőseink, még a nemét sem tudta nekik megmondani pontosan... Szóval nem hallottam róla jókat. Egyébként mi is Pestre mentünk, a 4D genesisben, az szuper volt, és 11.000 Ft.
2011. febr. 22. 09:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Lolloknál 2 hete voltunk, 16ezer, mást nem tudok,hogy hol mennyi.Egyébként én rosszat nem tudok róla mondani.
2011. febr. 22. 10:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Tatán a Pálos most vett 4d-s gépet.De azt nem tudom mennyiért csinálja.
2011. febr. 22. 10:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, a Pálos dr. most vett 4d-s gépet, még tanulja, h hogyan kell használni. Én 1 hete voltam nála, akkor tőlem 3000 ft-ot kért el, de amit szerettünk volna megtudni, azt meg is tudtuk. Bár 4d-be nem látszódott jól a kisbabám, mert még csak 17 hetes voltam akkor, azt mondta, h a 20. héttől már jobb lesz. Amúgy a régi gépe nyomába sem ér ennek, itt simába is nagyon szépen látszódott a baba, pedig nem vagyok egy vékony alkat. Úgyh szerintem mehetsz hozzá nyugodtan.
2011. febr. 22. 13:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat:)
2011. febr. 22. 18:00
 7/8 anonim ***** válasza:
En is Paloshoz jarok. Meg nem nagyon ert a gephez, dd xmugx trnxldv jo. Csak az en babam mar nagy ahhoz h jo kep legyen rola.
2011. febr. 22. 18:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Én Szőnyben voltam a Mozejkonál 2009ben,akkor 10.000 forintba került!
2011. febr. 28. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!