Milyen kedélyjavítót szedhet egy kismama?
Figyelt kérdés
38 hetes vagyok, lassan itt a vége. De lelkileg nagyon a padlón vagyok, bőghetnékem van egyfolytában, és nem tudok mit kezdeni ezzel. Utálom már emiatt magam. Van valami amit lehet terhesen szedni?2011. febr. 22. 09:30
1/3 anonim válasza:
mivel pánikbeteg vagyok, napi fél sanax engedélyezett nekem, ha úgy érzem.
2/3 anonim válasza:
A hormonok miatt vagy padlón, ne aggódj, még max. 2 hét, s megváltozik minden. Illetve utána a fáradtságtól, s a másik fajta hormonoktól fogsz mindenen sírni. :-)))Erre nem kell kedélyjavító, s az alapvető okot amúgy sem kezeli... Beszélgess sokat a pároddal, a barátnőiddel.. Vagy itt! NYugi, és tarts ki. Ha nincs rá feltétlenül alapból szükség, mint az első válaszolónál, én nem szednék ilyeneket. orvos.
3/3 anonim válasza:
Szia!
30 hetes vagyok a 3. babánkkal és nagyon nincs jó kedvem. Senki sem ért meg, hogy miért, de tudom hogy a hormonok és a hónapok óta bent csücsülés az oka. Várom a jó időt, nagyon egyhangúak a napok. Én viszont tudom magamról, hogy amikor meglesz a baba, el is száll a rosszkedvem, sőt lepke hálóval alig tudnak olyankor elkapni hetekig. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!