Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség alatt végig mi...

A terhesség alatt végig mi megyünk a védőnőhöz?

Figyelt kérdés
Ő majd csak a baba születése után jár hozzánk.
2008. febr. 1. 12:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a védőnő, ha lelkiismeretes a szülés előtt egyszer megy el hozzád un. környezettanulményt végezni. Megnézi, hogy megfelelőek-e a lakhatási körülmények. Szülés után 6 hetes korig elvileg hetente jön, utána csak havontan vagy igény szerint, de mindenestre sokkal ritkábban.
2008. febr. 1. 12:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát a mi védőnőnk nagyon lelkiismeretes mert már 2X is volt családlátogatáson a terhességem (23 hetes vagyok) alatt. Ez persze nem baj, sőt...

Neked eleinte csak havonta egyszer kell majd menned hozzá, később amikor nagyobb terhes leszel, majd hetente

Jó babavárást:)

2008. febr. 1. 12:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk úgy van, hogy egyik hónapban ő jön, a másikban én megyek. Én meglepődtem ezen, azt hittem hogy majd csak akkor jön el, ha meglesz a baba. És ráadásul nem egy kis faluban élek, hanem Bp-en. Nem érzem az előnyét.(bár hátrányát sem)

22 hetes kismama

2008. febr. 1. 12:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Én eddig falun laktam, mindig én mentem a védőnőhöz, de láttam, hogy jár házhoz is, gondoltam ahhoz aki szülés előtt áll, vagy más miatt nem tud elmenni.

Nem került szóba, hogy ő mikor jön, most meg költözöm más városba , ott nem tudom mi lesz...

2008. febr. 1. 14:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy van,hogy nekem havonta 1* kell menni hozzá.Neki pedig a terhesség ideje alatt 5* kell meglátogatnia.A baba születése után még nem tudom,hogy van.26 hetes kismama
2008. febr. 1. 18:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia!Én 18 hetes vagyok és már kétszer volt nálunk!Egyszer csak felhív,hogy otthon vagyok e,aztán jön!Úgy tűnik mindenhol máshogy van!:)
2008. febr. 1. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!