Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az ember lánya a szüleinek...

Az ember lánya a szüleinek hogyan jelenti be, hogy babát vár? És hány hetesen?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 18:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Te vagy a 10 hetes, ahol a gyerek apja lelépett és a szüleid tartanak el?
2011. febr. 23. 15:39
 12/16 anonim ***** válasza:

az utolsónak:

megpróbálok lesűlyedni a szintedre, és a stíliusodban válaszolni. a te gyerekeid (bocs, kölykeid, már csak a hasonlat kedvéért) nyilván nem aranyosak. sajnálom, hogy annó anyádnak minden körülmény adott volt arra, hogy megszüless, hisz te csak azt látod fontosnak! Így most van sajna még egy tapló a világban: te!

2011. febr. 24. 12:11
 13/16 anonim ***** válasza:
bocs, nem annak írtam az előző választ, aki most látszódik előttem, volt itt egy undorító trágár beszólás, arra reagáltam :) (nyilván kimoderálták)
2011. febr. 24. 12:21
 14/16 anonim ***** válasza:
csak jelentsd be és kész
2011. febr. 24. 12:27
 15/16 anonim ***** válasza:
15:39 vagyok. Tudom, hogy nem nekem írtad :)
2011. febr. 24. 12:53
 16/16 anonim válasza:

Ha nem tervezett terhesség, de örültök neki, a baba apjával érdemes lenne először végiggondolni a várható fogadtatást és azt, hogy miként képzelitek el a közeljövőt. A bejelentést nyilván követik majd kérdések, megnyugtató a szülőnek, ha látja, hogy felelősen végiggondolták a leendő szülők, hogy mire vállalkoznak.

Ha tervezett, várt, akkor a kiscipő, levél, képeslap a leendő unokától nagyon jó lehet, de a szüleidet te ismered.

Ha nem várt, nem örülsz neki, akkor minél előbb, és háromszor is meggondolva, hogy mi a legkisebb rossz, (mert "jó" megoldás már nincs ilyenkor).

2011. febr. 24. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!