Honnan lehet vedonot keriteni?
Figyelt kérdés
Olvastam a hozzaszolasokban, hogy a vedono adja a terheskonyvet, meg ohozza kell menni vervetelre, stb. Ezek a vedonok hol lelhetok fel?2008. febr. 1. 10:45
1/5 anonim válasza:
Nálunk az egészségházban. Van vagy 4 védőnő és a város fel van osztva körzetekre. Így adott, hogy én melyikhez tartozom.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Ugyanúgy körzetekre van osztva a védőnői ellátás mint pl. a háziorvosi vagy a fogászat. A vérvételt nem hinném, hogy a védőnő csinálná. Vizelet vizsgálatot szokott csinálni minden alkalommal mikor havonta 1x menned kell hozzá,akkor ő a cukrot nézi a vizeletben, megméri a súlyod ( nem kötelező.De ha nem mész hozzá legalább 4x akkor nem kapsz egyszeri anyasági segélyt)
Ha meg lesz már a baba akkor majd ő jár hozzátok. Környezettanulmányt csinál, megnézi hol és hogy éltek (ezt csak azért hogy a babának jó helye lesz-e?) Segít amiben szükségét látod.
Üdv: 16 hetes kismama Pécsről
3/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!
2008. febr. 1. 11:12
4/5 anonim válasza:
Szia!
Nálunk a gyermekrendelőnél vannak.
5/5 anonim válasza:
nekem a doki mondta meg, hogy melyik védőnőhöz tartozom körzetileg, mikor megállapította a terhességet. beutalót is adott hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!