Babahordozó/rögzíthető mózes/autósülés? Mi a lesz a legbiztonságosabb, és legkényelmesebb?
Szerintem tökéletes neki a gyerek hordozó, ami egyben autós ülés is, azért van ráírva hogy 0-9 vagy 0-13kg-ig jó, mert arra van kitalálva, tesztelve. A kórházból abban haza lehet hozni, fél óra,max 1 óra alatt hazaértek gondolom, annyi idő alatt nem lesz baja a babának. 2-3 hónapos korában már semmi gond nélkül lehet vinni hosszabb autós útra a hordozós autósülésben. Sőt, vannak olyan babakocsik, a quinny, amihez mózes helyett a maxi cosi cabrio hordozót ajánlják újszülött kortól mózes helyett.
A quinny gyárt beköthetős mózest, 45.000.-, annyi helyet foglal a hátsó ülésen hogy az ember alig fér el mellette, s nincs annyira biztonságosan bekötve benne, mint a hordozós ülésben, és ha nagyobb a babád, vagy téli akkor beöltöztetve úgy 5 hónapos koráig fér el benne kényelmesen a baba, míg egy nagyobb fajta maxi cosi cabrio hordózóban 8 hónaposan is elfér. Nekem ez is az is van, a hordozós verziót pártolom. A mózes a sétákhoz napközben benne való alváshoz, vagy altatáshoz jó.
ebből mindből a peg-perégo a legjobb (mondjuk az a legdrágább is).
gyerekülésben pedig a concord.
Szia!
Nekünk Jané kocsink van, amihez adtak mózest és hordozót is. Mindkettő rögzíthető, és a legmodernebb előírásnak felelnek meg.
Ha hosszú útra indulsz a babával és még nagyon picike, akkor én a mózest ajánlom. A Jané mózesének a háttámlája egyébként állítható, tehát ha akarod teljesen vízszintes, de félig ülő pózban is tudod szállítani benne, de szerintem a sima hordozó is jó, ha nem hosszú útra viszed a picit.
szia!
Szerintem elég egy jó minőségű autós gyerekülés vagy hordozó az első 0-18kg-ig a hordozó 0-13kg jó álatalában.
Ezekben már van szűkítő betét az újszülött babának és lehet gerinckiemelőt is kapni hozzájuk hogy ne legyen terhelve a kis gerince.
28 hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!