14 hetes kismamánál, szerintetek ez normális?
32 éves vagyok, harmadik terhességem. Előző kettő koraszülött lett,császárral, de szerencsére makk egészségesek és okosak, már nagyok:).
14-ik hétnél járok, veszélyeztetett vagyok persze,aránylag jól vagyok, és sajna elég sokszor, 1-2 órai házimunka után "elfáradok",(172 cm, 49 kg vagyok) és fáj a hasam, feszít, főleg ott a műtét helyénél, pedig az utolsó 10 éve volt. tegnap és ma még görcsölgettem is. Meg van hogy befeszül-bekeményedik a hasam! Ilyenkor persze gyorsan eldobom :) magam és pihenek egy fél órát vagy többet....
Az itteni nőgyógyászom meg se mukkant arra hogy emlitettem a hasfeszülést...ezért holnap bejelentkezek egy magándokihoz...ugy látszik csak az nyugtat meg!
Volt valakinek hasonló a terhessége elején???
Válaszokat előre is köszönöm!
Nyugodtan szedhetsz napi egy magne b6-ot a feszülésre.
a házi munkát én is úgy csinálom hogy főzés után elmosogatok krumplit pucolni zöldséget húst apritani széken ülve is lehet sőt vasalni is.
Próbáld meg!
Köszönöm válaszokat! Napi 3 magneB6-ot szedek, na jó néha elfelejtem és csak 1-vagy 2 veszek be:(, de most már jobban odafigyelek! És Elevitet szedek. Ezt a másikat nem ismerem, de lehet megpróbálom, ha az jobb esetleg.
Vékony vagyok, de mindig is ilyen voltam, két kilót fölszedek, hármat leadok...:). Ha csokit csokival eszek akkor is:)!
Szintén 14 hetes kismama, és mikorra vagy kiírva?
Másik két gyerkőc fiu-lány? Nekem 2 fiú!
Mikor kezdesz neki pár rucit vásárolni?
Én májusnál előbb nem akarok-merek venni szinte semmit.
Nekem is sokszor keményedik a hasam, meg szúrkál, feszül. Én mondtam a dokimnak aki azt mondta, hogy ez még nem lehet keményedés, ezt görcsnek hívják. Na mindegy, nekem akkor is nagyon kemény néha, általában este, éjjel, amikor fekszem. Nappal én is sokat pihenek, nekem már elég nagy a hasam mert ikreket várok, kilóban még csak kettőt szedtem fel, de a hasam mint egy hat hónaposnak, pedig a babák még picik. ÉN is szedek Mg-ot napi 2 x 2-őt.
Mindenkinek problémamentes terhességet kiívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!