Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak ezzel az állandó...

Mit csináljak ezzel az állandó el nem múló éhséggel? Terhes vagyok, és iszonyatosan éhes. Evés közben sem múlik el, és nem is tudok akármit enni, mert mindentől undorodom.

Figyelt kérdés
2009. febr. 14. 09:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia! Nem lehet esetleg, hogy a gyomorsavaddal van probléma, én akkor szoktam ilyet érezni, ha sok a savam. Próbálj meg sok vizet inni és egyél azt, amit kívánsz. Biztosan arra van inkább szüksége a szervezetednek.

Üdv 29 heteske

2009. febr. 14. 09:09
 2/8 Adri baba ***** válasza:

Olyat egyél ami nem hízlal!!Kekesz,gyümölcs stb.

Ez olyan kényszerevés!!Le kell győzni:)

2009. febr. 14. 09:10
 3/8 A kérdező kommentje:
A kekszet nem szeretem, és nem tudok vele mit csinálni, mert hajnalban is arra kelek, hogy nagyon éhes vagyok. Nem hiszem, hogy gyomor sav lenne. Nagyon rosz, mert nem tudok semmit sem csinálni, mert állandóan ennem kell!
2009. febr. 14. 09:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem a répa vált be!
2009. febr. 14. 09:59
 5/8 anonim ***** válasza:
VAn ilyen sajna! Mármint ilyen terhesség. Biztos meg van az oka (lehet valamilyen vitaminhiány esetleg?), a nővéremnek volt ilyen az első terhessége, 9 hetesen elment a baba, de addig folyamatosan evett és fel is ment rá nagyon sok. A köv. terhessége már jobb volt, akkor nem evett annyit, de akkor meg az előzőből maradt plusszok miatt sokat hízott. A második kisfia születése után viszont úgy lefogyott, hogy vékonyabb, mint a terhességek előtt. Szerintem a védőnőddel beszélj erről. Mert az orvos nem hiszem hogy ilyennel foglalkozna.
2009. febr. 14. 10:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Nekem már volt két vetélésem. Az előző terhességemnél is volt olyan, hogy gyakran ettem, de ez már túl tesz mindenen! A reggelim két meleg szendvics, egy tál müzli, gombapörkölcs rizsel, és kocsonya! Ez nem normális! 2 perc és éhes leszek!
2009. febr. 14. 10:16
 7/8 anonim ***** válasza:

nekem is ilyen volt. neha most is. én azt csinalom, hogy nagyon nagyon nagyon lassan eszek, nem falok, es egyszerre csak egy tanyerral, utana vartam egy kicsit.

illetve segitett az is, ha kaja elott ittam egy nagy pohar vizet

amikor meg mar ugy ereztem tenyleg sok, fogat mostam. en esti fogmosó vagyok, az agyam valahogy ráállt arra, hogy "fogmosás utan nem eszunk", az egy ideig hat.

és még egy utolsó: probald ki, hogy turmixot iszol. nekem az is segitet, meg az, hogy felszeltem egy csomo almat, benyomtam a sütőbe, jó puhára pároltam, és azt ettem.

2009. febr. 14. 12:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Próbálj tényleg inni egy jó nagy pohár vizet evés előtt, az is telít! Beszélj erről az orvosoddal, mert amellett, hgoy neked sem jó, elképzelhető, hogy valamiféle vitamin hiányra utal. Nekem csak néha napján van ilyen falós rohamom, de nagyon utálom!
2009. febr. 14. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!