Mit csináljak ezzel az állandó el nem múló éhséggel? Terhes vagyok, és iszonyatosan éhes. Evés közben sem múlik el, és nem is tudok akármit enni, mert mindentől undorodom.
Szia! Nem lehet esetleg, hogy a gyomorsavaddal van probléma, én akkor szoktam ilyet érezni, ha sok a savam. Próbálj meg sok vizet inni és egyél azt, amit kívánsz. Biztosan arra van inkább szüksége a szervezetednek.
Üdv 29 heteske
Olyat egyél ami nem hízlal!!Kekesz,gyümölcs stb.
Ez olyan kényszerevés!!Le kell győzni:)
nekem is ilyen volt. neha most is. én azt csinalom, hogy nagyon nagyon nagyon lassan eszek, nem falok, es egyszerre csak egy tanyerral, utana vartam egy kicsit.
illetve segitett az is, ha kaja elott ittam egy nagy pohar vizet
amikor meg mar ugy ereztem tenyleg sok, fogat mostam. en esti fogmosó vagyok, az agyam valahogy ráállt arra, hogy "fogmosás utan nem eszunk", az egy ideig hat.
és még egy utolsó: probald ki, hogy turmixot iszol. nekem az is segitet, meg az, hogy felszeltem egy csomo almat, benyomtam a sütőbe, jó puhára pároltam, és azt ettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!