Úgy néz ki terhes vagyok még nem voltam orvosnál, hétvégén hivatalos vagyok egy buliba és ha iszok egy kevés alkoholt azzal nagy bajt csinálok?
Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 19:53
11/16 anonim válasza:
Én gyomorrontásra fogtam, hogy: "Délben ettünk egy új helyen, és valami rémes lehetett, mert rossz a gyomrom, te sem akarod, hogy igyak rá, hidd el :P). Mosoly volt és a barátnőm ment tovább.. :) próbáld ki :) tereld el a szót :) és igyál narancsot! :)sok benne a vitamin:)
12/16 anonim válasza:
Szia! Én ilyenkor azt mondtam, hogy gyógyszert szedek és ezért nem iszom. Persze jött a kérdés mit szedek, mondtam antibiotikumot. Ez mindig bejött.;-)
13/16 anonim válasza:
Gyógyszerre jó fogni.Ne igyál mert én nem udtam hogy terhes vagyok mikor sikerült nagyon becsípnem tesómék házavatóján.3 hét múlva pozitivt teszteltem és nagyon lelkiismeret furdolásom volt pedig én nem tudtam mint te.
Szerintem se igyál nekem szerencsém volt hogy egészséges a babám.....és gratulálok
14/16 anonim válasza:
Mond az, hogy azért nem iszol, mert bevettél egy fejfájáscsillapítót.
15/16 anonim válasza:
Én is azt mondtam, hogy gyógyszert szedek, meg azt hogy vezetek.
16/16 anonim válasza:
Én azt csináltam ilyenkor, hogy kértem valami nagyon laza piából (ami nem tömény) és koccintás után ittam egy kortyot, utána meg már úgysem figyelt senki, és valahogy elkeveredett a poharam... :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!