Mondanátok szép lány neveket nekem?
Fanni jo nev de ha angol nyelvteruletre tevedtek nagyon meg fogjatok banni!!(ha mar lenyeg, hogy kulfoldon is kimondhato legyen)
Szlengben ez puncit jelent!!
Masreszt ez kicsit sem bibliai!!
Én irtam a Jázmint, csak elfelejtettem hirtelen magyarázni az indokom. Rendkivül jól csengő és szép név, szerintem. ezen kivül, vannak olyan külföldi országok (arab), ahol ez szintén modern, szép és vallásos névnek számit, és nem pogánynak. ott a kiejtése (fonetikusan): Jászmiiiin
Remélem neked is tetszik, szerintem alkalmas lenne minden tekintetből!
En irtam, hogy a Fanni szlengben mit jelent.
Jazmin nev angolul es pl araboknal is van ahogy az egyik hozzaszolo irta!!
Kulfolgon sokkal jobb valasztas mint a Fenni :D
az en lanyom egyik beceneve pedig fika...no comment :D
Szerintem szép a Jázmin és gondoltam is rá csak azért nem választom ezt nevet ugyanis nem olyan rég született meg az unokahugom és őt is igy nevezték el, én pedig olyan nevet szeretnék ami ritka.
Egyébként megtaláltm a férjemmel a megfelelő nevet: Laetitia. Azt jelenti báj,vidámság,kellem. Azt nem tudom hogy vajon bibliai név e vagy sem, de tetszik mind kettőnknek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!