Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ötleteket szeretnék kérni,...

Ötleteket szeretnék kérni, hogy Szegeden hol tudok kismamaruhákat beszerezni?

Figyelt kérdés
Voltam már egy-két üzletben, de az áraktól el vagyok képedve. Légyszives adjatok pár ötletet. Köszönöm!
2009. febr. 12. 16:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Brendonba voltál már? Most egész jó akcióik vannak.
2009. febr. 12. 16:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

én pont ma voltam a Vasasban (a terhesdiagnosztikával szemben), abban a kismama-baba boltban.

Most akciosak ott is a nadrágok, 5-6ezerért lehet venni mindenfélét. Nagy a választék, kertész nadrág, farmer, bársony, terepmintás, mindenféle:) 6ezerért vettem egy farmert, ami nagyon csinos és végig jó lesz a terhesség során.

A felsök 2-3ezerért vannak.

Kabátok (tavasz-téli-bőr) még olcsóbban, én 2ezerért vetem egyet (nem kismama kabátok, rendes női cuccok. És a hölgy is nagyon kedves, segítőkész.

Bátran ajánlom, mert nem gagyi minőség, és olcsóbb, mint a bababoltok többsége!

2009. febr. 12. 17:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is a Vasas-ban vettem a farmernadrágomat,kb 16hetesen,34hetesen még mindig jo rám.Azt hiszem 4000ft volt.Egy másik nadrágot az Oroszlán utcában a Dom cukrászda oldalában van egy turi,ott 3500ft volt.Sajnos nem mindig van kismama nadrágjuk,kikell fogni.A corában baba-mama akcio van,nem tudom meddig tart,egy bársonynadrágot vettem 2800ft-ért.
2009. febr. 12. 18:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

A Plazaban levő C&A-nak is van kismama részlege, illetve a most megnyílt Napfény Parkban van egy Kenguru Gold nevű babaáruház, amiben szintén vannak kismamaholmik. A Baby Centerben is van kisebb választék belőlük, van egy kismama üzlet az Oskola utcában is, a Vasas Szent Péterben, és persze a Brendonban.

2009. febr. 13. 07:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, találtam is bennük két olyan helyet ahol még nem voltam.
2009. febr. 13. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!