Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetesen a bpd: 40mm. Az jo?

18 hetesen a bpd: 40mm. Az jo?

Figyelt kérdés
Ja és az UH-on azt felelte az orvos hogy tul korai még megmondani hogy fiu e vagy lány.
2008. jan. 31. 11:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen az jó, nekem 19hetesen volt 44 mm szóval szerintem jó! :)

És nekem is azt mondta, hogy még korai megmondani, hogy mi lesz! De én nem hiszek nekik!!!! Szerintem csak nem akarták megmondani, mert ha nem látta volna akkor azt mondta volna, hogy nem látszódik, nem úgy fekszik. Szerintem csak egyszerüen nem mernek felelősséget vállalni érte.. lehet volt már néhány problémájuk ebből. Egy-két hiszis kismama. És erre tudok gondolni. Egyik barátnőmnek 15. héten már megmondták, hogy "mintha" fiú lenne és az is.. :)

20 hetes kismami

jah van egy oldal ahova ha beírod az utolsó mensit akkor kiad adatokat a babáról.. én hetente nézegetem.. épp mekkora :)És itt a maximum értékeket mutatja, szóval ne ijjedj meg ha kevesebb valmi. Nekem pl a kis lábikója 1mmvel nagyobb volt mint a "max" :)

[link]

2008. jan. 31. 12:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia...en tegnap voltam es 17 hetesen 4 naposan 38 volt a bpd..ugyhogy szerintem jo:-))
2008. jan. 31. 12:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia

Itt van pár link:-)

Nekem a 19 hét 5 naposan megmondták, hogy kislány.

[link]

[link]

[link]

2008. jan. 31. 12:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem jó nekem is pont annyi volt és nem mondta a doki h. rossz vagy valami baj van.
2008. febr. 1. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!