Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes terhes vagyok. Eddig...

28 hetes terhes vagyok. Eddig nem volt előtejem és a cicim is kb 1 számmal lett nagyobb. Lehet, hogy nem lesz tejem?

Figyelt kérdés
2008. jan. 31. 11:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Azért ezt még korai lenne mondani!Még csak a 28.héten jársz.

Én igaz csak 24 hetes vagyok,de nekem sem csöpög semmi a mellemből,igaz egyszer amikor törölköztem és jobban megnyomtam a mellbimból jött egy gombostűfejnyi.Gondolj arra,hogy legalább egyelőre nem kell melltartóbetétre költened.A mellméret meg nem függ a tejtermeléssel össze.

2008. jan. 31. 11:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Már miért ne lenne???? Micsoda hozzáállás ez??? :))

Persze, hogy lesz tejed!

Egyébkéntis az nem törvényszerű, hogy csöpögnie kell az előtejnek, nekem osem csöpögött, nyomogatni meg nem szabad ugye, így nem tudhattam biztosan , mégis biztos voltam benne, hogy van előtejem. És volt is. Miután megszületett a fiam, akkor sem láttam, hogy van tejem, csak pár nap múlva, amikor már a valódi tejtermelés beindult. De addig is mellre tettem a babámat és mégha én nem is éreztem/láttam, hogy lenne mit szopnia, mégis volt, mert sűrű sárgásat büfizett, még meg is jegyezték a csecsemősök, milyen sűrű előtejem van.

Szóval lesz tejed, ne aggódj! Szerintem már van is előtejed, csak nem látszik.

2008. jan. 31. 12:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A tej léte-nemléte egyáltalán nem függ a mell méretétől. Kicsi mellben lehet rengeeteg tej, és hatalmas mellben lehet, hogy nem lesz tej . Teljesen független.

Az előtejre nekem meg azt mondta a védőnő hogy a 32. hét után jelentkezhet...

Ne izgulj ilyeneken, úgyis úgy lesz, ahogy...

Nyugodj meg, minden rendben:-))

2008. jan. 31. 12:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy csepp előtejem se volt, 2 és fél évig szoptattam :)
2008. jan. 31. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!