Miért nem használ a hüvelytabletta amit felírt az orvosom? Nagyon aggódom ugye a babának nem lehet baja a folyástól?
10 hetes vagyok múlt héten voltam dokinál sárgás folyásom van:-( felírt egy klion nevű tablettát lassan egy hete használom de semmit sem hat...Nagyon kétségbe vagyok esve az első terhességemnél semmi ilyesmim nem volt. azt mondta bakteriális fertőzés. Árthat ez a babának?
8 hetesen volt egy pici pecsételő vérzésem, azután 2x is voltam uh-on ott mindent rendben talált. Lehet a kettőnek köze egymáshoz? Mennyi idő amíg elmúlik egy ilyen fertőzés? Már csak 5 szem tablettám van...
Vegyen hüvelykenetet és antibiotikumot adjon rá, amire a kitenyészett baci érzékeny. De lehet, hogy megvárja, hogy elteljen a 12. hét és csak utána ír fel antibiotikumot.
Ha zárt a méhszájad, akkor ne aggódj, csak a nyitotton tud bajt okozni - idő előtti burokrepedést.
Egyetértek, hogy felelőtlenség kenetvétel nélkül kiírni gyógyszert, eleve nem jó terhesen antibiotikumot szedni, főleg így, feleslegesen.
A klionban van metronidazol, ami antibiotikum, illetve gombaellenes készítmény is, de valószínűleg nem hatásos a fertőzés ellen, ami neked van. Kérd meg, hogy vegyen kenetet mindenképpen.
Sziasztok, köszi a válaszokat!
Vissza fogok menni hozzá, bár azt előre mondta, hogy rá van írva, hogy 12. hét előtt nem tanácsos használni de azt is mondta ezt csak "úgy" ráírják a gyógyszergyártók. Na ettől én sem nyugodtam meg...:-( magándoki így gondolkozom, hogy elhagyom...
Már tiszta para vagyok, amúgy is aggódóm mindenen akkor még ez is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!