Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az eddigi terhessegeimmel...

Az eddigi terhessegeimmel problemaim voltak, most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az elso terhesseget elvesztettem, a masodiknal is voltak kisebb-nagyobb verzeseim,korhazban is voltam, a hetedik honapig Utrogestant szedtem.Most csinaltam tesztet,megint terhes vagyok(tervezett baba),de sajnos most meg nem tudok dokihoz menni. Ha elkezdem szedni megint az Utro-t,nem csinalok vele rosszat?Kerlek segitsetek!!!
2011. febr. 14. 11:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia!, az elso terhessegem alatt is duphastont szedtem(2x1), mert van egy csisztam, nem is volt semmi gond, szepen kihordtam es megszultem(kozben ciszta maradt, meg most is megvan), aztan kistesot akartunk, ossze is jott a nyaron, szedten a duphastont(utolag derult ki, hogy keves volt a napi 1, napi 2 kell), de a 9-ik heten elhalt, sajnos.Most penteken reggel pozitivat teszteltem, s neki is lattam szedni aduphastont napi 2(egyet reggel egyet este), s dokihoz csak jovo heten akarok menni.Remelem semmi gond nem lesz ezzel a terhesseggel, mert nagyon felek, ejjel is alig tudok aludni, de csak vigyazz rank valani, s szepen kihordjuk, majd megszuljuk egeszsegek kisbabainkat!
2011. febr. 14. 11:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Halvaszülés, vesztés kétszer, 3 egészséges gyerek, és az összesnél barnázgatás kb. a 16. hétig rendszeresen. Duphastont csak az utolsónál szedtem a 12. hétig, ugyanis addig kell, addig van értelme aztán már nincs. Amig nincs problémád hát nem tudom hogy lehet-e szedni, hivd föl legalább a dokid és kérdezz rá. Nem biztos hogy most is gond lesz. De ha el is kezdet szedni, rosszat biztosan nem teszel vele. Sok sikert a babókához! :-)
2011. febr. 14. 12:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kezdd el! Nekem is vetélések után adta doki, a + teszt után kellett kezdenem. Nem fog ártani.
2011. febr. 14. 13:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Tegnapelőtt tetted fel a kérdést, 3 egybehangzó választ kaptál. Ha így sem mered elkezdeni, hívd fel az orvost.
2011. febr. 16. 10:32
 5/5 anonim ***** válasza:
szedj, nekem is a második babával azelőtt felírta a dokim, mielőtt jöttek volna a gondok :)
2011. febr. 16. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!