Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kezdjek aggódni vagy természetes?

Kezdjek aggódni vagy természetes?

Figyelt kérdés

5 hetes terhes vagyok. Idáig amik voltak tüneteim az a mellfeszülés és hányinger. Ezek teljesen elmúltak, tünetmentes vagyok.

Azért kezdek aggódni, mert már egyszer elvetéltem, és ugyanígy kezdődött, hogy megszűntek a tünetek.

Normális ez, másnál is így van, hogy egyszer csak eltűnik? Pénteken megyek csak orvoshoz. Valakinek tapasztalat? Van okom aggodalomra???

2011. febr. 14. 08:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem is váltakozó volt a tünet. Mint a mesében. Hol volt, hol nem...

Ne aggódj, azzal sem teszel jót, ha tudsz pihenj. Minden terhesség más, van aki végig kínlódja az egészet, olyan rosszul van, van, aki meg észre sem veszi, csak mikor mozog a baba.

Mellfeszülés nekem kb a 7. héten múlt el, aztán nem is igen jött vissza, csak előtejem van, az is alig-alig.

35 hkm

2011. febr. 14. 08:19
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ, csak olyan rossz a bizonytalanság, és olyan messze van a péntek....

Nagyon szeretném, ha vele minden rendben lenne, és Őt már nem szeretném elveszíteni!!

2011. febr. 14. 08:22
 3/6 anonim válasza:
Én csak fáradékony voltam a terhességem alatt, semmi más tünetem nem volt. Szerintem inkább a vetélés tipikus tünetei adnak okot az aggodalomra. Tehát éles fájdalom, görcs és vérzés. Amúgy ne stresszelj rajta, biztos minden rendben lesz:)
2011. febr. 14. 08:24
 4/6 anonim ***** válasza:
ha valakinek nincsennek tunetei az nem jelentbaj de ha voltak es egyik naprol a masikra elmultak a terhesseg ilyen korai szakaszaban az lehet bajnak a jele...figyeld a tested es ha faj vagy barnazol akkor nyomas az orvos
2011. febr. 14. 08:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vetéltem a 8. héten. Aztán a következő terhességnél a 6. héten ugyanúgy megszűntek a tünetek. Na hát volt pánik, rohantam be a kórházba, semmi gond nem volt és másnapra vissza is tértek a tünetek. Mostmár 35 hetes.
2011. febr. 14. 10:10
 6/6 A kérdező kommentje:

De jó neked!! Remélem én is hasonló jokkal tudok majd beszámolni!! Igyekszek nem idegeskedni, és megbeszélem vele naponta, hogy minden rendben lesz, októberben találkozunk, és megölelgetem, puszilgatom... :)

Ő lesz a legszebb születésnapi ajándékom!!!! :)

2011. febr. 14. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!