Ekcéma terhesen hogyan ill. mivel kezelhető?
Szia én is ekcémás vagyok és nekem a körömvirág krém sokat segít.Igaz én még nem vagyok terhes de mivel ez gyógynövény nyugodtan használhatod.
Jó babavárást:-)
dettó ekcémás kismama vagyok, nekem is undorító a kézfejem...
nekem elocomot nem írta fel a bőrgyógyász...
ezeket próbálgasd feláltva meliyk jön be
Exxema Repair
Halicar kenőcs
körömvirág krém
Sudocrem
+ nekem van valami protect nevű krémem, amivel a kréem után kell bekennem,ez valami láthatatlan "gumikesztíűt" képez és lehet 6 órán keresztül mosogatni,kezet mosni,ilyesit és nem irritálja
Szia!
Én is ekcémás vagyok, és voltam a terhesség előtt is. Nekem a legtöbbet a gyógyszertári mosadkodókrém segít, a háziorvossal lehet felíratni, de lehet recept nélkül is, csak így kicsivel drágább. Felírva kb. 400-500 Ft. Emellett, ha nagyon durván kijön, van itthon szintén háziorvossal felíratott kifejezetten ekcémára való krémem, abból szoktam rá kenni.
Esetleg nem váltottál mosószert vagy öblítőt? Nekem megvan, hogy melyikeket használhatom, mert a többitől nagyon előjön.
Nagyon köszönöm a sok segítséget! Ki fogom próbálni a krémeket. Most épp a körömvirággal próbálkozom én is.
Nem váltottam mosószert, mosogatószert stb. Én is csak teljesen semleges tusfürdőt használhatok.
Exxema krémre azt mondta a gyógyszerész, hogy "használat előtt egyeztessen orvosával" szöveg van benne. Mondjuk ezt mindenre ráírják, azt hagyom a legvégére, ha a többi nem segítene!
Mindenkinek szép babavárást kívánok és köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!