Miért nem csinált a dokim 12 hetesen nyaki redő UH-ot?
Figyelt kérdés
A kombinált teszthez levették a vérem, akkor 12+2 voltam, de a doki azt mondta, hogy nem kell UH. Mondom Biztos? Azt mondja igen, a múltkor már nézett nyaki redőt. Mikor, kérdezem, amikor 9 hetes voltam? És hol vannak az eredményeim? Mert papírt egyszer sem adott, nincs egy darab leletem sem arról, hogy terhes volnék, és védőnőhöz sem küldött. Most vagyok 13+4. Aggódjak? Azt mondta, ha megjön a vérvétel eredménye, akkor keressem meg. Még nem jött...
Na szerintem keress másik orvost!Olyan nincs,hogy nem ad papírt arról,hogy terhes vagy!!!Meg 9 hetesen nézi a tarkóredőt???Ennyi erővel már az afp-t is megcsináltathatta volna!Menj másik orvoshoz!Lesz****,hogy mi van veletek!
2009. febr. 11. 13:10
2/16 anonim válasza:
ajaj... nézhetnél vmi másik dokit... A protokollt nem igazán követi, hogy úgy mondjam...
2009. febr. 11. 13:10
3/16 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam már rá, hogy másikhoz megyek, az első gyerkőcöt nála szültem, akkor nem volt ennyire...hm...hogyis fogalmazzak?
2009. febr. 11. 13:19
4/16 anonim válasza:
Az pedig nagyon fontos vizsgálat!! Kötelező !!
üdv
2009. febr. 11. 13:19
5/16 anonim válasza:
Sürgősen másik orvos! A terhességi vizsgálatokat nem véletlenül kell azokban az időpontokban elvégezni,amik elő vannak irva! Szerintem a védőnőt is keresd mostmár lassan fel,mert annak is itt az ideje...
2009. febr. 11. 13:26
6/16 anonim válasza:
Biztosan felkeresné,de nincs papírja a terhességről.Így előbb másik orvos(legkésőbb TEGNAP)és utána védőnő!
2009. febr. 11. 13:28
7/16 anonim válasza:
bizony, nagyon fontos lett volna 12. heti uh! nyakiredő, orrcsont stb..., sajnos erről már lekéstél.
hány éves vagy?
2009. febr. 11. 13:44
8/16 anonim válasza:
Szia!
Figyu, szerintem menj el gyorsan egy megyei kórházba az ambulanciára és jelentkezz be.
Ott mond el, hogy mi a helyzet, ha esetleg ott dolgozik a nevét ne említsd meg. Lehet, hogy még belefér az uh. Én úgy tudom, hogy 11 és 13 hét között nézik a nyaki redőt!
MÉg pont beleférnél, mivel most töltötted be a 13. hetet és az sem tuti, hogy Te jól számoltad, lehet kicsit fiatalabb babás vagy.Ami most jó lenne.
Szóval spurizz be egy ambulanciára.
Megkérdezhetem melyik város ez ahol ilyen dokid van?
Sok sikert!
2009. febr. 11. 13:54
9/16 anonim válasza:
Jesszus! Ez egy orvos! Nekem már 5-6 hetesen volt papírom, hogy babás vagyok! Amúgy meg mivel bizonyítod? Igenis kell a lelet! Meg mi az, hogy 9 hetesen csinál tarkórendőmérést? Ez hülye! Válts dokit! Olyat, akinek nem büdös a munka! Minden jót!
24 hetes kismami
2009. febr. 11. 13:59
10/16 anonim válasza:
Én azért irtam a védőnőt,h menjen el,mert nekem a kórházban azt kellett tennem,h ott mentem el uh-ra,azzal a papirral a védőnő,meg vérvétel.Ez volt a 12. héten,minden egyszerre letudva,egy napon... Nekem igy kellett tennem,de ha máshol másképp van akkor bocsi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!