Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy is van ez? Miért futtat...

Hogy is van ez? Miért futtat felesleges köröket az orvos?

Figyelt kérdés

Elmúltam 35, és babát várok. El akarom kerülni az amniót, ezt megbeszéltem a dokimmal. Azt mondta, elkerülhető, ha minden eredményem jó. Elküldött kombinált tesztre, uh-ra, tökéletesek lettek. Azt mondta várjuk meg az AFP-t. Az is tök jó lett. Újabb genetikai uh, ugyanezzel az eredménnyel. Erre kitalálta, hogy magzati szívultrahang. Ott sem találtak semmit. Visszamentem a makulátlan leleteimmel, erre közölte, hogy csak elmúltam 35, tehát amnió. Nem mentem bele 20 hetesen. Kiegészítés: minden hely fizetős volt, az orvost egyikhez sem fűzte anyagi érdek. Mire volt jó ez az egész?

Még valami, tudom, hogy van kockázat, tehát nem arra vagyok kíváncsi, hogy csak amnióval lehet belenézni a génekbe, a többi pedig csak statisztika.

2011. febr. 11. 15:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
jol gondoltad mert nagyvaradi vagyok (Romania) de mivel itt nagyon felszinesen vizsgaljak a kismamakat ezert az elso 20 het vizsgalatait egy debreceni rendeloben vegeztettem...a baratnom ( aki 41 evesen szult) is velem jott debrecenbe de az o vizsgalatainak az eredmenyeit tovabb kuldtek Budapestre es ok is ugy lattak hogy semmi ertelme az amnionak.
2011. febr. 14. 08:02
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, kedves Utolsó! Megnyugtató számomra, hogy nem csak én gondolkodom így. Jó egészséget kívánok neked és a barátnődnek is!
2011. febr. 14. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!